3 Ocak 2017 Salı

Nasıl Yapılır-Pratik Krema Torbası.



Evimde yok deyip panik yapmayın krema torbasını basit şekilde yapalım ;

Evimizde olması gerekenlerden bir ihtiyaçtır aslında sıkma torbası bizlerde evde kolay şekilde yapmanın alternatiflerini paylaşacağız sizlerle.
Hemen hemen bütün hanımların en çok vakit geçirdiği yerdir mutfak bütün marifetlerini konuştururlar kekler pastalar ancak krema torbası hazırlanan pastalar için gerekli bir malzemedir . Evinize yok sa hiç panik yapmayın markete gidip alma ihtimalimizde yoksa o an evinizde pratik ve kolay şekilde kendiniz hazırlayabilirsiniz. Hem zamandan hemde evinizdeki malzemeleri uygun şekilde değerlendirmek istiyorsanız krema torbası yapabiliriz . İhtiyacımız olan sadece bir tane yağlı kağıt.

Krema Sıkma Torbası Yapılışı; 

Yağlı kağıdımız varsa olay tamamdır . Çalışmamıza başlayabiliriz. Evinizdeki yağlı kağıdı 6-7 cm uzunlukta düz şerit keserek başlıyoruz . El yardımı ile ucunu sivri olacak şekilde kıvıralım ve şekil vereli . Elimizdeki yağlı kağıt külah şekline gelecektir. Ardından kalan işlem tamamen size kalmış . Külah şekli verdiğimiz yağlı kağıda ister krema ister çikolata doldurup pastalarınızı süsleyebilirsiniz. Hem markete gitmeye gerek kalmadı hemde çok basit ve masrafsız bir sıkma torbası hazırlamış oldunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder