15 Şubat 2018 Perşembe

Dekoratif Ve Şık Perde Modelleri

 



Merhaba sevgili bayanlar bugün sizler için evimizin baş tacı ve bir evin en önemli parçası perde modelleri ile sizlerle beraberiz.



İç mekan dekorasyonunda mekanı olduğundan çok daha şık ve çok daha farklı gösteren en büyük etken elbette ki perde seçimidir.



Bİr perdeyle evinizi olduğundan çok daha Zarif ve olabildiğince Ferah göstermek elinizde.



Evin demirbaşlarından sayabildiğimiz perdeler doğru seçildiği takdirde uzun vadede harika sonuçlar yaratabilir.



Hatta iç mekan dekorasyon tarzını değişse bile her dekorasyon tarzına uygun perde seçimi yaparak perdenizi uzun vadede kullanabilirsiniz.



Kısaca seçmiş olduğunuz perde modelini uzun vadede kullanmak istiyorsanız dekorasyon tarzınıza uyumuna ve ilerde kullanabileceğiniz bir modele sahip olduğuna emin olun sevgili hanımlar.



Modern dekorasyon tarzına sahip bir iç mekan için önerebileceğim en doğru perde modeli kesinlikle son yılların favorisi zebra perde modelleridir.



Hem kullanım rahatlığı hem de modern görünümüyle iç mekanda ferah bir görünüm istiyorsanız seçiminiz kesinlikle zebra perdeler olmalı.



Klasik iç mekan dekorasyonu sizin tercihiniz ise seçmiş olduğunuz perdeler desenli tüller ve özel mekanizmalı kadife güneşlikler olabilir.



Klasik tarzın vazgeçilmezi perde aksesuarları da mekanda oldukça fazla kullanılır.



Salon perde seçiminizde farklı bir görsellik istiyorsanız bu yıl oldukça fazla kullanılan ve moda olan perde desenleri ve koltuk yastık desenlerini bir arada kullanabilirsiniz.



Perdedeki çiçek desenleri ile aynı desende yastıklar mekanda çok farklı bir görsellik sağlamaktadır.



Aynı şekilde modern tarzı iç mekan dekorasyonu için de bu tarz bir seçim yapabilirsiniz.



Fakat şunu söylemeliyim ki perdeleriniz desenli ise kesinlikle halı ve koltuklarınızda desenli modelleri tercih etmeyin.

 

 

Düz bir perde modeli için de tam tersi uygulanır. Örneğin koltuklarını çiçek desenli ise seçmiş olduğunuz iç mekan perde modelinin mutlaka düz olmalıdır.



İllaki perdede desen olmasını istiyorsanız desenli kumaşı fon perdeler de kullanabilirsiniz. Perde seçiminizde görsellik ne kadar önemliyse kullanım rahatlığı da bir o kadar önemlidir.



Son yıllarda üretilen kırışma yapmayan, ütü istemeyen perde modelleri oldukça fazla tercih edilen modellerdendir. Evet sevgili hanımlar unutmayın ki uzun vadede kullanacağınız perde modelini seçerken iyi bir araştırma gerekmektedir.



Sizi yormadan ve kafanızı karıştırmadan bu sezonun en çok tercih edilen dekoratif perde modellerini sizler için galerim de bir araya getirdim. Zevkinize ve dekorasyon tarzınıza

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder