12 Şubat 2018 Pazartesi

Sigara içenler için çok özel maske tarifleri



Merhaba sevgili takipçilerim sitemizde sizler için birbirinden farklı ve yapımı kolay maske tariflerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bugünkü maske tariflerim sigaranın vücudumuza verdiği zararları etkilerini onarmak amaçlı hazırlanmış maske tariflerinden oluşuyor.
Sigaranın zararları saymakla bitmez.



Sadece iç organlarımız değil sigara cildimize de olumsuz yönde etkilemektedir. Bu olumsuz eskilerden kurtulmak için elbette sigarayı bırakmak gerekmektedir. Sigarayı bıraktığınız takdirde vücudun kendini yenilemesi uzun bir vakit almaktadır. Tıpkı iç organlarımız gibi cildimizin da yenilenmesi için uzun bir zaman ve ekstra özel bakımlar gerekir. Evet, sevgili takipçilerim sigaranın vücudumuza verdiği olumsuz etkileri ortadan kaldırmak için size için çok özel tarifler hazırladım. Hazırladığım maske tariflerini uyguladığınız takdirde bir sigaraya tamamen hayatınızdan çıkartın zaman olumlu sonuçları kısa sürede göreceksiniz.



 

Cilt maskesi için gereken malzemeler:


İki çay kaşığı zeytinyağı
Armut kabuğu ( 1 adet)
Limon suyu ( 3 damla)
2 tatlı kaşığı yoğurt
Karbonat ( 1 çay kaşığı)

Cilt maskesi tarifi:


Derin bir kap içerisine iki çay kaşığı zeytinyağı 1 adet armudun kabuğu 3 damla limon suyu ve 2 tatlı kaşığı yoğurdu karıştırarak yüzünüzdeki lekeler in bulunduğu bölgelere sürün. Yaklaşık 10-12 dakika maskeyi beklettikten sonra cildinizi su ile yıkayarak temizleyin. Bu önerdiğimiz maskeyi Haftada bir kez uygulamanız yüzünüzdeki sigaradan kaynaklı lekelerden kurtulmanın için yeterli olacaktır.
Eğer alerji sorununuz varsa maske tarifimizdeki karışımı önce kolunuzun bir bölgesine uygulayarak reaksiyon gösterip göstermediğini deneyin hanımlar.

Sigara içenler için çok özel maske tarifleri

Dilerseniz şimdi ikici cilt maskesi tarifine geçelim.

Cilt maskesi malzemeler:


1 yemek kaşığı bal
Yarım avokado
Yarım limon



 

Maske tarifinin hazırlanışı:


1 yemek kaşığı bal, yarım püre haline getirilmiş avokadoyu ve limonu bir kase içinde iyice karıştıralım. Tüm bu karışımı yüzünüze kırışıkların en yoğun olduğu bölgelere sürün ve 45 dakika kadar yüzünüzde bekletin ve durulayın. Diğer maske tarifinde olduğu gibi kolu uzun bir bölgesinde alerjik reaksiyon gösterip göstermediğini deneyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder