15 Şubat 2018 Perşembe

Köpüksüz Şampuan Hakkında

Saç bakımın ürünlerinde sürekli yenilikle karşılaşıyoruz! Şimdi de köpüksüz şampuanla saç yıkama alışkanlığımız değişecek.  Gelin bu yenilikle sizi tanıştıralım. Biliyoruz, bir çoğunuz “Bir şampuan ne kadar farklı olabilir ki?” diye düşünüyor ama sizde tanıyınca ne kadar değişiklikler olduğunu göreceksiniz! O zaman haydi, beraber tanıyalım bu ürünü! Önce köpüğün saçlarımıza ne kadar zarar verdiğini öğrenelim.


Köpük uzun süreli kullanıldığı zaman saçımızı ve cildimizi kurutuyor. Çoğunuzun farklı farklı bakımları denedim ama kuruyan saçlarımı onaramadım, dediğini duyar gibiyim. Kullandığımız şampuan ne kadar köpürüyorsa, o kadar saçlarınız kuruma yaptığını vurguluyor işin uzmanları. Çünkü saç telleri çok hassas olduğu için nazik bir şekilde temizleyecek bir ürün seçmemiz konusunda birleşiyor uzmanlar. Köpüksüz şampuanın saçı nazikçe yıkamanıza uygun bir ürün. Peki bu şampuanla saçımızı yıkadıktan sonra neler oluyor öncelikle saçlarınız yumuşacık oluyor. Kullananların hemfikir olduğu bir gözlem. Besleyici özelliği sayesinde saçlarımıza besin takviyesi de yapmış oluyorsunuz bu sayede. Bir kaç yıkamadan sonra bakımlı, güzel görünüyor!



Sizi bir konuda uyarmak isteriz: Saçlarınız eğer yağlıysa köpüksüz şampuanlarından uzak durmanızı tavsiye ederiz. Onun  yerine saçtaki yağ dengesini sağlayacak kil içeren şampuanları denemenizi öneririz. Mesela bu konuda bizim favorimiz olan Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım serisini deneyebilirsiniz!

Tek adımda saç bakım keyfini yaşamak istiyorsanız, kökten uca bakım uygulayacak köpüksüz şampuanı deneyin! Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuan, hem saçı temizliyor, hem saç kremi görevi üstleniyor, hem de yoğun bakım yapıyor. Yani bir sürü saç bakım ürünü tek bir şampuanda toplanmış diyebiliriz :)

  • Saç yıkamada devrim niteliğinde bir ürün.

  • Artık saçlarımızı yıkarken köpürtmüyoruz, masaj yapıyoruz! Elseve 3’ü 1 Arada Krem Şampuanı saçlarımıza şu şekilde uyguluyoruz:

  • Son olarak da şampuanı iyice duruluyoruz. İşte bu kadar! Sadece tek bir adımda saçlarının ihtiyacı olan bakımı yapabiliyorsun :)

  • Bu yepyeni şampuan ile saçlarımızda da, bakım rutinimizde de artık köklü değişiklikler olacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder