7 Şubat 2018 Çarşamba

Gökçe Bahadır'ın makyajsız hali ortalığı karıştırdı

Ufak Tefek Cinayetler dizisinindeki Oya karakterine can veren Gökçe Bahadır'ın makyajsız hali görüntülendi. Gökçe Bahadır'ın söz konusu fotoğrafını görenler ufak çapta şok yaşadılar. Fotoğraf ,takipçileri ve hayranları tarafından sosyal medyanın gündemindeydi binlerce yorum aldı.Fakat Gökçe Bahadır'ın yaptığı açıklama damgasını vurdu.



Sevilen oyuncu Gökçe Bahadır alışveriş için gittiği avm'de magazincilere yakalandı. Makyajsız olduğu için ilk olarak görüntü vermek istemedi fakat daha sonra "Tamam çekin sorun yok. Nasıl olsa ekranda saç-makyaj dört dörtlük" dedi.



Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı Bahadır'ın fotoğrafını beğenirken, bir kısımda sert eleştirilerde bulundu. Yapılan yorumlardan bir kısmı şöyle;

 

  • o kadar makyaja, ışığa, uyku düzensizliğine rağmen cildini korumayı başarmış. Yüzdeki çizgilerin zaten olması gerekiyor, makyaj da makyajsız da müthiş

  • Ayrıca makyajsız yakalanınca kedi görmüş fare gibi olan ünlülerimizden olmadığına sevindim Gökçe Bahadır. Doğallık budur işte

  • Ya bi de bu insanlar baya uykusuz ve yoğun çalışıyolar. O yorgunluğa, tek dinlenme gününde saç makyajla uğraşan delidir yani.

  • Günümüzde kadının kadına yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapmıyor. Gökçe Bahadır makyajsız poz vermiş altındaki yorumlara inanamadım. Nefret kusmuş hemcinsleri. Yav arkadaş nedir bu kadına dayatılan güzel ve kusursuz olma durumu? Bi salın insanları ya.




  • Gökçe Bahadır nasıl alımlı bi kadınsın sen ya..hep şarkı söyle story at izlemeyen utansın

  • gökçe bahadır’ın “törpü” gibi bir karakterden buralara evrilmesi muazzam olay ya. kopil’den mert fırat’a uzanan bir başarı hikayesi.




  • gökçe bahadır seni izlerken gözlerim doluyor kendime hakim olamıyorum ve dünyayı toz pembe görüyorum senin bana bunu yapmaya ne hakkın var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder