25 Mart 2021 Perşembe

Kısa Boylu Kadınlar İçin Giyinme İpuçları







Biraz zordur içinde kaybolmadığımız kıyafeti bulmak. Ülke genelinin boy takvimi biliniyor ama yine de ısrarla aynı boylarda standart pantolon, etek ve elbise sunumu yapar tekstil firmaları. Olduğunuzdan daha kısa görünmekten veya proporsiyon hataları yapmak istemiyorsanız yazımıza bir göz atın derim.

Bacaklarınızı nasıl uzun gösterebilirsiniz.
En iyi yolunun beli öne çıkarmaktır, en şık yolu ise kemer takmaktır. Bol bir elbise veya blazer ceketin (bir beden büyük) hem tarz hem de uzun gözükeceksinizdir.


Mini etek giymeyi seviyorsanız
Ben mini etek giymek istiyorum diyenlerdenseniz sivri burunlu ayakkabılarla veya kısa botlarla giyin. Çünkü Sivri burunlu ayakkabılar bacak boyunu uzatmak konusunda harikalar yaratabilir.


Kısa ve dar kotları tercih edin

Kulağınıza  mantıksız gelecek belki de  ancak yüksek belli, crop ve vücudu saran bir kot; küçük bir bilek görüntüsü sizi olduğunuzdan daha uzun gösterebilir.



Modeli ne olursa olsun  yüksek bel pantolon sizin için uygun.

Adeta yüksek bel olan her şey minyon kadınlar için yaratılmıştır. Kot pantolon, deri pantolon, culotte, hiç fark etmez. Belinizin inceliğini vurgulayan her şey bacaklarınızın daha uzun olduğu ilüzyonunu yaratabilir.



Renk konusunda kararsızlık yaşıyorsanız siyah giyin

Gideceğiniz yer neresi olursa olsun kısa bir tereddüt yaşıyorsanız baştan aşağıya siyah giyebilirsiniz . Siyah kombinler kısa boylu kadınların her zaman güvenebileceği B planıdır. Siyah pantolonlarla siyah botlar bacaklarınızın daha uzun olduğu ilüzyonunu yaratabilir.



Asla ve asla kat kat giyinme trendine kapılmayın.

Büyük beden giyebilirsiniz ama kat kat trendinden uzak durun. Bu trend minyon kadınlar için uygun bir trend değil. Kat kat giydiğinizde bir ton kıyafetin altında küçücük bir silüet olarak kalacaksınız. Ancak kombininizin star parçası sizsiniz. Parçaları kombinlerken fazla savurgan davranmayın.



Dolabınızda bir tane Uzun bir mantonuz olsun.

Uzun mantolar sizin adeta kurtarıcınız olacak hem basit kombinin üzerine giydiğiniz zaman sizi bir çok zahmetten kurtaracak. Hem de görsel olarak sizi de olduğunuzdan daha uzun gösterecektir.



Kısa topuklar da mucizeler yaratabiliyor.

Evet kısa görünmeyi topuklu ayakkabılar kamufle ediyor ama herkes topuklu ayakkabı giyemiyor. Veya sevmiyor olabilirsiniz bu yılın trendi kısa topuklu ayakkabıları da rahatlıkla giyebilirsiniz. Hem modayı takip edebilir hemde uzun görünebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder