6 Temmuz 2016 Çarşamba

Akıllı bir kadının 6 özelliği

Akıllı bir kadının 6 özelliği


Merhaba sevgili Hanımlar bugünkü yazımda sizlere akıllı kadınlar özelliklerinden bahsedeceğim. Başarılı bir kadının genellikle yalnız olması onun çekici olmasından kaynaklanmamaktadır. Başarılı ve zeki bir kadın kişilik özellikleri karakteri ve en önemlisi de özgüveni erkeklerde korkulacak bir durum olduğu için kendilerini yetersiz hissetmeleri gayet doğal Ne dersiniz. Bu yetersizlik çoğu zaman zeki ve başarılı kadınların yalnız kalmasın da ki önemli noktadır. Eğer böyle bir kadın size aşıksa kıymetini bilin derim. Dilerseniz zeki kadınların en önemli 9 özelliğinden bahsedeyim.

akıllı kadın

1.Zeki bir kadın her zaman ne istediğini bilir.
Akıllı bir kadın asla sevgilisi olsun diye bir ilişkiye başlamaz. Her zaman aradı vasıflara uygun ve Her zaman gibi aklını kullanabilen erkekleri tercih eder. Onlar için öncelik uygun vasıflara uygun olan bir partnerdir.

2. Akıllı bir kadın önceliklerinin farkındadır.
Eşleri veya partnerleri ile sürekli görüşerek asla çevresindeki arkadaşlarını ve ailesini ihmal etmez. Kısaca aile arkadaş ve sosyal aktivitelerini denge içinde tutarak dengeyi sağlar. Akıllı bir kadının yanında sürekli her ortamda yapışık ikiz gibi partneri ile beraber göremezsiniz.

3. Akıllı bir kadın için dış görünüş önemli değildir.

Zeki bir kadın gerek hem cinsine gerekse partnerine dış görünüşüne bakarak seçmez. Çünkü zeki bir kadın için dış görünüşten çok daha fazlası gerekmektedir.

4. Zeki bir kadın için her zaman öncelik güven duymaktır.

Ne kadar size güvendiğini düşünsenize de emin olun her ortamda sizi gözleyecektir.

5. Bir ilişkinin bitme olasılığını her zaman göz önünde bulundururlar.

Zeki bir kadınla berabersiniz uzun bir süre onun ilişkiyi bitebileceğini göz önünde bulundurduğunu unutmayınız. Kurdu gelecek planlarını uygun değilsiniz ne kadar sevse de bu ilişkinin sonu mutlaka olacaktır.

6. Moda ve trendler asla onları etkilemez.

Akıllı bir kadının her zaman kendine öz bir tarzı Yani bir stili vardır. Sürekli değişen trendler modanın saçma sapan değişiklikleri asla ona cazip gelmez. Çünkü o kendi modasını kendi belirler. Sırf moda diye yapılan alışverişler zeki bir kadın için oldukça iticidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder