10 Temmuz 2016 Pazar

Saç Bakım Kürleri

Saç Bakım Kürleri


Biz kadınlar için saçlar çok önemlidir, uzun süredir moda olan uzun saçlar beraberinde bakımı da getiriyor. Nerede saç bakım kürü görsek hemen tıklıyoruz. Bu yapımızda var, çünkü biz kadınlar saçlarımızın her zaman bakımlı olmasını isteriz. Sizlere kendimin de denediği bir kaç tane saç bakım kürü vereceğim, ama sizlere söylemeden gecemiyeceğim bir öneri var ki zeytinyağı başlı başına saç beslenmesinde büyük bir yardımcı. Zeytinyağıdan yapabileceğimiz kürler olacak yazımızda, umarız dener ve memnun kalırsınız.
zeytinyağlı ve yumurta saç maskesi

Saçlarınız için zeytinyağı çok faydalıdır faydalarını saymakla bitiremeyiz. Eğer saçlarınızın canlı ve parlak olmasını istiyorsanız zeytinyağının içine limon ve yumurta sarısı koyup bir güzel karıştıralım.
Malzemeleri söyle bir göz gezdirelim, 2 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 çay kaşığı limon suyu ve 1 yumurta sarısı karıştırıp saçlarınıza güzel bir şekilde yedirin. On beş dakika sonra saçlarınızı ılık su ile yıkayın. Göreceksiniz ki on beş dakika da saçlarınız çok canlı ve güzel ve ihtiyaç duyduğu vitaminleri almış olacak. Bu maskeyi 15 günde bir yapabilirsiniz. Ama 1 bir kez kesinlikle yapmalısınız, eğer yumurta kokusu beni rahatsız ediyor diyorsanız, yumurta sarısını ilave etmeyebilirsiniz.

.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder