23 Eylül 2016 Cuma

Ama Bu Kadar da Olmaz Dedirten 6 Ülkenin Acayip Gelenekleri.

Oha atfedersiniz ama bu kadarda olmaz dedirten 6 ülkenin acayip gelenekleri ....


Bir çoğumuz gelişen teknoloji sayesinde ve araştırmalar sonucunda bir çok ülkelerin birbirinden acayip ve ilginç gelenekleri olduğunu bilir. Bu geleneklerin bazıları eğlenceli bazıları ise yuh dedirtecek kadar ilginçtir.
Hazırlamış olduğumuz listede ise yok artık hadi canım dedirtecek türden şaşıracak ve hayrete düşeceksiniz . Hadi gelin listemize beraber bakalım ve bilgi depolayalım.

LAOS GELENEĞİ

Laos'ta bayanların ayakları en erotik bölge olarak kabul edilmiştir. İşte bu yüzden gün içerisinde kadınların ayaklarının göstermesi yasaktır aman ha sizin bu ülkeye yolunuz düşerse parmak arası terliklerinizi evde bırakın her an başınıza bir iş gelebilir sıkıntı yaşarsınız yada ülkede polisten köşe bucak kaçın derim.
gelenek

MORİTANYA GELENEĞİ

Bu ülkede çok ilginçtir ki dünyadaki güzellik anlayışından çıkmış farklı bir güzellik anlayışı var. Şimdi iyi okuyun değerli üyelerimiz Moritanya 'da şişman kadınlar güzel olarak kabul edilmiş ve itibar görmekteler ülkede evlenme yaşına gelen genç kızlar en az 60 ila en fazla 100 kg olmak zorunluluğu var. Yoksa eyvah eyvah kızlara zorla yemek yedirilip kilo aldırıyorlar. İyiymiş😳
gelenek1

KUZEY KORE geleneği

Evett Kuzey Kore'de ilginçtir ki erkekler 27 bayanlar ise 25 yaşından önce evlenmeleri yasak. Nedeni ise ülkenin bireylerinin devlete olan zorunlu askerliklerini yerine getirmeleri gerekiyor bu görevi yerine getirmeyenlerin evlenmelerine izin verilmiyor.
gelenek2

İZLANDA geleneği
İzlanda başkentinde Reykjavik köpek beslemek yasak nedeni mi ? Sevimli mi sevimli hayvanların evde beslenmesi ve bakımı evlerde yasaklanmasının nedeni bu hayvanların doğa ortamlarından koparılması nedeni ile koruma amaçlı. Sınırlı alanlarda özgürlüklerini kısıtlamak tamamen yasak . Çok iyi fikir bence sizce de öyle değil mi?
gelenek3

TAYLAND geleneği

Tayland Kraliyet ailesi çok eski yıllara dayanan ama sadece kraliyet ailesine mensup şahısların konuşabildiği özel bir dil kullanılmakta nedeni ise konuşulan konuları sadece kendilerinin anlamaları amaç.
Ne diyelim ilginç..
gelenek4

GİNE GELENEĞİ

Uff çok fena ama gerçek Gine'de evli olan kadınları baştan çıkartan erkeklerin el ve ayak parmaklarını kesiyorlar . En fenası kesilen parçalar ilişkide bulunan kadına yediriliyor. Eyvah ne diyelim afiyet olsun.
gelenek5

Arkadaşlar listemize ilerleyen günlerde değişik ülkelerin değişik gelenekleri ile devam edeceğiz . Ne diyelim her yörenin kendine göre örf ve ananeleri var saygı duyuyoruz .

Sağlıcakla kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder