22 Eylül 2016 Perşembe

Şaka gibi...?!

Şaka gibi şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu tekrar gözaltına alındı..

Çok meşhur bir konu vardır kesin çocuklarınız bin olayı okumuş ve bilgileri vardır. Olay İngiltere'de geçiyor bir adam bir kadını gece yarısı parkta tacizde bulunur ve kadın o an bağırır ve kaçarak adamdan kurtulur. Ve kadının şikayeti ile Ada'm yakalanıp tutuklanır mahkemeye çıkartılır.
Ve mahkemede yargıç gece yarısı kadına yapılan tacizden dolayı adama yedi sene yedi gün hapis cezası verilir buna şaşıran gazeteciler sorarlar bu adam kadına elini bile sürmedi bu kadar ceza çok değil mi?
Evet yargıcın verdiği cevap tarihe geçecek niteliktedir. Verilen yedi gün kızı korkutmanın cezası yedi sene verilen ceza ise İngiliz kızların gece yarısı sokakta dolaşma özgürlüklerine saldırmanın cezasıdır.
saka-gibi

Ve sene 2016 Türkiye'de bir kadın Maslak'ta otobüs içinde sadece şort giydiği için uçan tekme yiyor ve anında hastanelik oluyor insan olay yerinde kimse kadına yardım etmiyor. Ve sonuç adam yakalanıyor ardından nemi oluyor tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor.
Ve en önemli nokta ifadesinde" yaptığım şey İslam Hukukuna uygundur" dedi. Ve hemen ardından karakoldan gülerek ayrıldı.

Cengiz Han bir gün divanında konuşurken " Ben sizin Hanınızım " der. Ve sonra ardından eşini göstererek " Buda benim Han'ım der . Kısacası Türk kültüründeki kadının yerini belirlemiştir kadın hayattır , kadın Türk töresinde eşitlik demektir

Ve olay şu şekilde ilerledi Kurban Bayram'ının birinci günü mesaisinin bitiminde evine gitmek için otobüse binen hemşire Ayşegül Terzi'ye otobüste şort giydiği için tekme atan Abdullah Çakıroğlu önceki gece gözaltına alınmış işlemleri tamamlanan Abdullah serbest bırakıldı .

Ardından YAŞAM TARZINA İLiŞKİN TERCİHLERİNE KARIŞAN YADA BUNLARI dEĞİŞTİRMEK İÇİN ZORLAMAK SUÇU İLE YAKALAMA KARARI ÇIKTI.
" Ben giyimini kuşamını beğenmediğim kişileri döverim " diyen Abdullah Çakıroğlu için yakalanma kararı alındı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder