30 Eylül 2016 Cuma

Evinizdeki Bakıcıları Tam Olarak Tanıyor musunuz?

Evinizdeki bakıcıları tam olarak tanıyor musunuz?


Olay Oregon' yaşayan bir ailenin başına gelen bir vahim durum. Alicia Quninney ve Joshua Marbury çiftinin bebeklerine bakması için tuttuğu bakıcılarının ulaşmak için telefonla aradıklarında bakıcının telefonlarına bakmadığı sırada akşam yemeklerini yiyorlardı. Ve bir yaşındaki oğlu ve 3,5 yaşındaki kızını bakıcıya bırakmışlardı. Çift yemekten evlerine geldiklerinde evin bakıcısının uykuda olduğunu ve bir yaşındaki oğulları Jacob'un çok kötü şekilde ağladığını gördüler.
Ardından ertesi gün uyandıklarında bebeklerinin suratında morluklarla karşılaştılar . Evet anlaşıldığı üzere bir yaşındaki masum Bebek bakıcısı tarafından şiddete maruz kalmıştı. Ayrıca bebeğin gözlerinde kanama meydana gelmişti.
bebek-bakicisibebek-bakicisi-1
Aile hemen Jacop'u hastaneye götürdüler . Muayene sonucunda doktorlar çocuğun fiziksel şiddet görmüş olduğunu bildirdiler. Ve ayrıca bu şiddet yüzünden bebeklerini kaybetme riskinin olduğunu söylediler.
Çift hemen polise başvurdu. Bebek için darp raporu hazırlandı. Aile olaydan sonra bir hafta polisten hiç bir bilgi alamadı ve bu yüzden hemen polis tekrar aradılar. Polisin açıklaması çok ilginçti suçlunun yakalanamayacağını açıkladılar.
Oregon' daki yasalara göre evdeki bakıcının suçlu olması için bebekte darp izlerinin olması ve çocuğun acı çekmesi gerektiğini açıkladılar. Çocuktaki darp izlerine ve alınmasına rağmen çocuğun konuşmaması ve ifade edememesi sebebinden bu olayın bakıcıları tarafından yapıldığının ispatı zormuş.
Evet acılı anne ise yaşamış olduğu bu vahim durumu şu şekilde açıkladı. " Asla kimse bir bebeğe veya çocuğa bu şekilde davranamaz bebeğimin konuşmaması bu olaydan bu şekilde kurtulmasına sebep olamaz ."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder