27 Eylül 2016 Salı

Yok Artık Dedirtecek Olay😡

Yok artık dedirtecek olay😡 İzmir'de kızının cesedini 21 sene saklayan anne ve dayı

Evet yanlış değil gerçek fakat bu cesaret ve vicdansızlık nasıl yapılır onu anlamış değilim.
Bundan tam 21 sene önce İzmir'in bayraklı ilçesinde öldürülüp bu zamana kadar saklanması hayrete düşürdü herkesi. 21 sene önce öldürülen Aynur T'nin cesedini polis aramalarının sonucunda yaşadıkları evin kilerinde bulundu. Bir kutu içerisinde saklanan kemikler insanları yok artık dedirtecek seviyeye getirdi. Bütün medya haberlerinde cesedin bulunma anı gösterildi.
21-yillik
İzmir'in bayraklı ilçesinde 1995  yılında  şiddetli geçimsizlik  nedeni ile  boşanan bir çocuk annesi 23 yaşında olan Aynur.T.  Ailesinin yanına taşınır, ancak bu kezde aile ile sorunlar yaşar eve giriş çıkış saatleri yüzünden. Aile kızlarını öldürüp, evin çeşitli yerlerine gömer . Ve ardından her gittikleri yere taşınan ailenin kutu içerisinde kemiklerini taşımalar.  Polis ayrıntılı bir araştırma yaptı o yıllardan bu zamana kadar bütün bilgileri toplayan polis ayrıca bir çok görüntüye ulaştı.
Melemen'deki evinde araştırma yapan polis 21 sene önce öldürülen Aynur'un kemiklerini bir kutu içerisinde kilerde saklanmış halde buldu.
Ayrıca DNA testi için kemikler Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri bundan beş ay önce Aynur'un öldürülmüş olabileceği yönünde araştırmalara başlamışlardır. Bunun üzerine aile ile yapılan sorguda Aynur'un babası F.T ve annesi M.T nin evinde yapılan soruşturmada evlerini terk eden kızları Aynur için kayıp başvurusunda bulunmadıklarını ve çelişkili ifadelerden yola çıkarak mahkemece evlerinde arama yapılması kararını almışlardır.
Ve evde yapılan araştırmalar sonucunda evin kilerinde bir kutunun içinde insan kemikleri bulunması ve anne M.T ' nin ağlaması sonucunda aile gözaltına alınmıştır. Cinayet Büro Amirliğine getirilen aile cinayeti dayı İ.H.A nın kızları henüz 23 yaşındayken eve geç geldiği için kızlarını boğarak öldürdüğünü itiraf etmişlerdir. Dayı anne ve baba çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder