23 Eylül 2016 Cuma

Kanseri Yenen Bebeğini, Gördüğü İlgi Yüzünden Kıskanıp Vahşice Öldüren Cani Baba😡

İnanılmaz ama gerçek akıllara durgunluk veren olay kanseri yenen bebeğini gördüğü ilgi yüzünden kıskanarak vahşi şekilde öldüren cani Baba..😡

Kanseri Yenen Bebeğini, Gördüğü İlgi Yüzünden Kıskanıp Vahşice Öldüren cani Baba😡
cani-baba

Hemen hemen her gün maalesef ki çocuklara verilen zararlarla ilgili haberler veriyoruz ve okuyoruz. Ve buna sebep olanlara karşı duyulan öfke inanılmaz büyük. Bir insan bunu Nasıl yapabilir? Dediğimiz her şeyi yaptılar caniler. Bu seferki acımasız olay Amerika'da geçtiğimiz şubat ayında yaşanmış bir olay. Katil ise bebeğin babası!
cani-baba1
25 yaşındaki Ryan Lawrence küçük kızı Maddox ile karısı Morgan Mutlu aileydi veya öyle gözüküyorlardı.
Henüz 22 aylık olan minik kız Maddox doğumunun ardından nadiren rastlanan bir tür göz kanserine yakalandı. Ve bunu duyan aile doğal olarak büyük endişe ve korkuya kapıldı. Ve büyük bir mücadeleye girdiler.
Minik Maddox bütün gücü ile ve minik bedeninin verdiği direnç ile bu illetin üstesinden geldi. Artık sağlıklı ve mutluydu.
cani-baba-1
Hastalığı atlatan minik Bebek artık ailesi ve çevreleri tarafından daha fazla ilgiye maruz kaldı. Resmen el üstünde tutuluyor çok fazla sevgi gösteriliyordu . Normal olanda buydu zaten.
Fakat bu durumdan fazlaca rahatsız olan bir tek kişi vardı ve üstüne basarak yazıyorum kimsenin aklına gelebilecek birisiydi bebeğin babası Lawrence!
cani-baba2

Bebeğe duyulan aşırı ilgiden fazlasıyla rahatsız olmuş kıskanmış ve beyzbol sopası ile hırpaladığı bebeğini bir çukura atarak canice yakmıştı.
Olayın ardından bir gün sonra bulunan baba yaptığı canice cinayetin açıklaması bir o kadarda şaşkınlık vericiydi. " Tanrı'dan bir işaret olarak eğer onu öldürmeyeceksem onun tökezleyip düşürmesini istedim fakat Tanrı onu öldürmem için onu yürüttü." Ve bu itirafın ardından 12 saat gibi bir süre sonra bebeğin cesedi bulundu.
Umuyoruz ki hak ettiği cezayı alır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder