29 Eylül 2016 Perşembe

Genç Kızlara Acımasızca Kurulan Fuhuş Tuzağına Dikkat!

Genç kızlara acımasızca kurulan fuhuş tuzağına dikkat!
genc-kizlara-kurulan
Aman adı duyulmamış hiç bir ajansa güvenmeyiniz. Özellikle internette bu tip yazılarla karşılaştığınız zaman kılı kırk yararak araştırıp öyle başvuruda bulunun. Gün geçmiyor ki yen bir dolandırıcı haberi okuyoruz. Bugün İzmir'de yaşanan dolandırıcılık haberi ile sizlerleyiz.
İzmir'de kızları stant mankenliği ajansı adı altında sosyal medya yoluyla kandırıp fuhuş batağına sürükleyen 2 kadın ve 7 kişi gözaltına alındı.
İzmir'de stant mankenliği işi adı altında sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla kandırıp ve yüksek meblağlarda para vaadiyle fuhşa zorlayan şüpheliler yakalandılar. Ve fuhuş şebekesinin günlük kiralanmış evleri kullandıkları da polis ekipleri tarafından belirlendi.
7 kişi gözaltına alındı
Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğince İzmir'de ve genelinde fuhuş yaptırılan 14 ev adresine düzenlenmiş operasyonda 2 kadın olmak üzere tam 7 kişi yakalanıp gözaltına alındı. İşlemleri emniyet tarafından tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiler.
Haklarında tutuklama kararı çıkartıldı;
H.S (21) Ç.B  (25) ifadeleri tamamlandıktan sonra cumhuriyet Savcılığına kadınlar ise B.G(29) B.U (23) mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Ü.İ (43) E.A (34) S.G 38) tutuklandılar.
Fuhuş için günlük daireleri kullanmışlar;
Yapılan çalışmalar neticesinde 2015 senesi ekim ayından bu yana şahısların fuhuş için gündemde olan günü birlik evleri kiraladıkları ve bu evlere yerleştirilen kadınlarla arka arkaya fuhuş için müşteri yönlendirildiği ortaya çıktı.
Genç kızları mankenlik vadiyle kandırmışlar;
Ayrıca fuhuş şebekesinin kızları ve kadınları bir kısmını mankenlik ajansı adı altında sosyal medyada yüksek para iş imkanı ile kandırıp ve geliri düşük aile kızlarının buna kanarak iş teklifini kabul ettikleri ortaya çıkartıldı. Ve bu şekilde fuhuşa sürüklendikleri görüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder