27 Eylül 2016 Salı

Elma Sirkesi İle Gelen Doğal Güzellik

Elma Sirkesi ile Gelen Doğal Güzellik


Binlerce sene önce mahsenlerde unutulmuş olan bir şaraptan tesadüfen keşfedilen elma sirkesinin etkileri ciltteki lekelerden tut ta fazla kilolara, sağlıksız saçların bakımına, bacaklardaki varislere hemen hemen bir çok derde deva olduğu bilinir. Elma sirkesi özellikle pırıl pırıl saçlardan ciltteki kusursuz bir cilde ve her kadının arzusu incecik bir vücuda sahip olmak istemelerinde etkisi olduğu bilinirdi.
elma-sirkesi-ile-guzelleselim

Elma sirkesinin mükemmel etkileri neler?


* En önemli etkilerinden birisi kepeksiz saçlar . Saçlarınızı yıkayıp durulama suyunuza elma sirkesi ilave edin. Saçlarınızın pırıl pırıl bir görünüme ve kepeksiz olduğunu göreceksiniz.
* Ciltteki akne tedavisinde büyük rol oynar elma sirkesi. Su ile seyredilmiş elma sirkesi ile yüzünüzü temizleyin ve ardından durulayınız. Cildinizin kısa sürede yumuşacık olduğunu ve antiseptik özelliği ile yüzünüzdeki aknelerin neden olduğu mikropları öldürecektir.
* Cilt lekelerinde bir kaba dörtte bir litre suyun içerisine üç yemek kaşığı elma sirkesi ilave ediniz ve kaynatın. Ocaktan almayın altını kısın ve başınıza bir örtü kapatın buharında yüzünüzü bekletin. Ve yarı sirke yarı su ile karışımı yüzünüzü temizleyin. Haftanın iki günü bu işlemi tekrarlayın.
* Bacaklardaki varisli damarlarda bir tane bezi elma sirkesine batırın ve iyice sıkın. Sirkeli bezi varisli bölgeye sarın ve yarım saat bekletin. Bir süre geçtikten sonra bacaklarınızı yukarı kaldırım ve iyice dinlendirin. Bu işlemi sabah akşam uygulayın.
* Evet kadınların en hassas noktası zayıflamak için bir bardak suya bir yada iki kahve kaşığı elma sirkesi ekleyin. Ve bir kahve kaşığı da bal ilave edin karıştırın. Kendinize uygun bir rejim ile birlikte kullanım ve büyük katkı olduğunu göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder