23 Eylül 2016 Cuma

Tehlikenin Farkında mısınız?

Son zamanların tehlikeli içeceği 3 ' Ü bir arada nescafe


Hemen hemen hepimizin kullandığı Nescafenin içeriği üç tane zehirli maddeden oluşuyormuş. Yakılmış kakao, yakılmış fındık kabuğu öğütülerek kahve tadı ve görüntüsü vererek koklayarak yanık kokusunu hemen fark edebilirsiniz.
Ve asıl önemli mesele insan vücuduna hormon değişikliği yapmaması, ayrıca içindeki süt tozu bilinen tükettiğimiz sütün kimyasal maddeler tarafından yakılarak süt tozunun dibine çökertmesidir. Ardından içine melamine maddesi katılır bu madde katılmazsa süt tozu elde edilmez. Melamin bildiğiniz petrol maddesidir. Süt tozunun içindeki proteini açığa çıkartır melamin ise bilinen özellikle eskilerde kullanılan tabaklarda kullanılan petrol maddesinden oluşur. Süt tozunda muhakkak kullanılır. Sütün rengi bilindiği gibi beyazdır ancak kullanılan kimyasal maddelerden dolayı sütü yakarak özünü meydana çıkartırlar daha sonra özünü beyaza çevirebilmek için bazı maddeler kullanılır. Kemik rengini anımsatan bir renk almış olur. Asıl mesele vücuda verdiği zararlar karaciğerin başlı başlına belasıdır karaciğere yağ toplar. Ve karaciğerde yağlanma yapar.
tehlikenin-farkinda
Ardından da vücutta yağlanma yapar, damarlarda yağlanma yapar. Süt tozunun kullanıldığı diğer tüketimler maalesef ki Bebek mamalarda hazır çorbalarda bebe bisküvilerinde ve tükettiğimiz market yoğurtlarında var.
Kanserin tetikleyicisi olan Üçü bir arada tatlandırıcı kavrulan kakao fındık kabuğu unu birleşiminden kanser adını koyulmuş oluyor.
Yine vahim durumlardan birisi bazı ünlü bilinen firmaların batıp kapanmasına ilaç firmalarında müsaade edilmiyor. Senelik milyonlarca dolarlar aktarılmaktadır. Ve sonuç kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.... Nedeni ? Alışkanlık yapan her tüketilen gıda zehirlidir., çünkü alışkanlık yapılsın diye üretilir.

Sigara tüketenlerin kahve içmesinde daha da zararlı hale gelmektedir. Bir gün içerinde iki paket sigara içilmesi üç nescafe içilmesiyle aynıdır. Birisinin dumanlı zehir diğeri melaminli zehir ama gideceği nokta aynı KANSER.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder