12 Aralık 2016 Pazartesi

Çocuklarımız Eva Kağıdından El İzi Çalışmasına Bayılacaklar




Merhaba hanımlar bugün yine çocuklarımız için bir çalışma yapacağız. Eva kağıdında el izi çalışması . Peki eva kağıdından başka neler yapılabilir ? Yine çocukların el izinden çiçek yapılır, mesela biz bugün kızımla hazırlayacağız . Çok fazla keyif alacağımızı düşünüyorum.  Başka neler yapılabilir ? Çanta yapılabilir dondurma çubuklarından lego yapılabilir. Hem biz yetişkinler çocuklarımızla bu şekilde vakit geçireceğiz hemde çocuklarımız bu şekilde keyif alacaklar.


Eva Kağıdından El İzi Çiçek Nasıl Yapılır?

Gerekli malzemeler ;
Rengarenk eva kağıtları
Boya , fırça , makas ✂️
Tutkal , kalem ✏️
Dondurma çubukları


Kırtasiyelerden eva kağıtlarını temin edebilirsiniz . Eğer dondurma çubuklarınız renkli değil ise işe çubukları boyamakla başlayalım.

En eğlenceli kısımlardan birisi ise renkli eva kağıtlarının üzerine çoçuğunuzun el izini almak aldığınız el izini makasla kesin .



Boyanan dondurma çubukları kuruduktan sonra eva kağıdından çıkarttığımız el izlerini yapıştıralım. Ve yeşil renk olan eva kağıdından yaprak şekli yapalım ve keselim. Dondurma çubuklarına yapıştıralım.



Evet keyifli çalışmamız hazır . Çocukların el izlerinden oluşan çiçekleri bitirdik. Bütün işlemimiz bu kadar. Eğer dondurma çubukları size kısa geldiyse marketlerde bulunan ahşap şişlerden kullanın.

Ayrıca kitap ayracı olarak kullanabilirsiniz . Gel bu sayede çocuklar biraz daha fazla kitap okumuş olurlar.

Harika oldular .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder