24 Aralık 2016 Cumartesi

Eskiyen Bardaklarımızı, Nasıl Şık Bir Hale Getirebiliriz?



Eskiyen Bardaklarımızı, Nasıl Şık Bir Hale Getirebiliriz?
Kendin yap ta bugün, eskiyen bardaklar var. Çok kısa sürede, şık bardaklara sahip olabilirsiniz, nasıl mı? Yazının devamını oku...

Tecrübe ile sabittir bulaşık makinesi eski görünümlü yapıyor bardakları, birde tıpkı moda sektörü gibi bir moda anlayışı var cam eşyalarda. Bir akım doğuyor gecen yıl aldığınız mutfak eşyası eskiye düşüyor. Her ne kadar babaanneme anlatamadıysam da bu akımı 😊Eski görünümlü bardaklarınızı evimizde boyama tekniği işe daha şık ve yeni bir görünüme kavuşturabiliriz. Sprey boya ya da cam boyama ile harika bardaklara sahip olabilirsiniz. Sunumu ile şık masalarınızda yer alacaktır.
Sprey boya ile bardaklarımızı nasıl boyarız ;


Eski bardakları yenileme tekniği ; Evimizdeki eski bardaklarımızı boyama tekniği işe daha şık ve yeni bir görünüme kavuşturma yöntemi. Sprey boya yada cam boyama ile harika bardaklara sahip olabilirsiniz. Sunumu ile şık masalarınızda yer alacaktır.
Sprey boya ile bardaklarımızı nasıl boyarız ; Malzemeler; Evinizdeki eski cam bardaklarınız. Kalın şeritli lastik Sprey boya
Evinizde eskimiz çizilmiş bardaklarınızı seçiniz. Geri dönüşüm amaçlı cam bardağını alalım. Cam bardağına üzerine lastikleri sıralayalım. Değişim yapmak istediğiniz bardağı seçiniz.
Seçilen sprey boya ile bardağınızda hiç boşluk kalmayacak şekilde boyayalım. Ve boyadığınız bardakları bir saate yakın kurumaya bırakalım. Hiç dokunmayalım.
Ardından kuruyan bardaktan lastikleri çıkartalım. Eşsiz bardaklarımız hazır . Güle güle kullanın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder