22 Aralık 2016 Perşembe

Ojenin Farklı kullanım Alanları

Ojenin Farklı Kullanım Alanları


Makyaj aynamızın önünde duran ojelerinizle sadece tırnaklarınızı renklendirmezsiniz. Bir çok alanda kullanıldığını keşfettik inanın şaşırdık,

örneğin kirbitlerde nemlenmeyi önlemek için kullanabiliriz. Uçlarına az bir şey oje sürmek uzun süre dayanmasını sağlayacaktır.

Ojeden yine, priz vidalarını sağlamlaştırmak için faydalanabilirsiniz. Oje bir kat sürüldüğü zaman vida oraya sabitlenir ve can sıkıcı gevşemeleri yaşayamazsınız.

Hepimizin taklit takılarımız vardır, bu mücevherlerin zaman içinde renklerinde bozulmalar meydana gelmektedir. Bu bozulmaları yaşamamak için ilk aldığımız zaman üzerine bir kat oje sürmeniz nahoş olaylar yaşamamızı önleyecektir.


Çok sık yaşadığımız sorunlardan bir tanesi de, özellikle çocuklarımızın bağcıklı ayakkabılarında yaşarız bu sorunu. Bağcıklar bir kaç kullanımdan sonra sökülmeler başlayacaktır, sizde doğal olarak yeni bir bağcık almak zorunda kalacaksınız. Sorunda burada başlıyor, botun veya ayakkabın rengine göre bağcık arada bu. Bu sorunu yaşamamak için ilk aldığımız zaman bir kat oje sürererek bu sorunu ortadan kaldırırız.


Hemen hemen hepimizin başına gelen, anahtırlığımızda ki anahtarın hangi kapıya ait olduğunu bulmak için bazen tüm anahtarları denemişliği vardır bir çoğumuzun. Buna da çok pratik bir çözüm üretebilirsiniz, her anahtarın rengini farklı yapabilir zamandan kazanabilirsiniz.



İğne ve iplikle haşır neşirseniz, bu önerimiz çok işinize yarayacak. Çok az oje sürerek ipi iğnenin gözünden rahatlıkla geçirebilirsiniz.


Kilotlu çorapların o kaçık görüntüsünden hepimiz nefret ederiz. Hele bu kaçma olayı, olmayacak yerlerde meydana geldiyse çok can sıkıcı bir duruma düşeriz. Eğer çantanızda oje varsa bir geceyi çok rahat kurtarabilirsiniz. Çorap kacığının ilk başlayan yerine az bir şey sürerseniz aşağıya inmesine engel olursunuz. Bu işlemi bir tuvalete gitme olayı ile çözebilirsiniz.


Alerjik Reaksiyon Koruyucusu olarakta kullanabilirsiniz, parlatıcı sürerek cildiniz ile temasını keserek. O çok severek taktığınız, altın, gümüş takılarınızı rahatlıkla takabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder