3 Aralık 2016 Cumartesi

Kilo Vermek İsteyenler, Bu Yazımız Size Hitap Ediyor.

Harcadığınız kalorileri arttırmanın yolları.


Harcadığınız kalorileri arttırmanın yollarından bir tanesi hareketli olmak. Bu evde hareketten fazlasını istiyor. Gün içinde fırsat buldukça yürüyüşe çıkılmalı, ve proteini düşük gıdalardan daha çok tüketmek bu yaşam biçimi haline gelmelidir.
Harcadığınız kalorileri arttırmanın yollarından biride ara öğünlere sadık kalmak. 1-2 saat aralıklarla az az beslenmek metabolizmanın hızlanmasına neden olacaktır. Dolayısı ilekalorileri harcayacaksınız. Ama en önemlisi spor olduğunu unutmamak lazım.

Dışarıda yemek yiyorsanız..


Çalışan biri iseniz ister istemez dışarıda yemek yemek zorundayız. Ve ister istemez hızlı bir şekilde tüketmek zorunda hissederiz kendimizi. Menümüzde genelde, tavuk, et, balık gibi yiyeceklere pilav, makarna eşlik eder. Ondan sonra gelsin kilolar. Boş vakitlerinizde çevreyi araştırarak ev yemekleri yapan bir yer bulmaya çalışmalısınız öncelikle. Dışarıda yemek yiyorsanız, haşlanmış olan et ve tavuk tercih etmeli patates yiyecekseniz yanı sıra pilav-makarna gibi yiyeceklerden uzak durmaya özen göstermelisiniz.

Verdiğimiz kiloları tekrar geri almamak için ne yapmalıyız?


Verdiğimiz kiloları tekrar geri almamamızın sırrı, aslında kilo verirken sadece kilo vermek için değil yeni bir yaşam şekli oluşturmak olarak algılamalıyız. Çevremizde rastlamışızdır kilo verir ve alır, verir ve alır buna yoyo etkisi diyor uzmanlar. Bu durumun çok sağlıksız bir şey olduğunu altını çizerek vurguluyorlar. Bu durum zaman içinde çok kilo alıp vermeyi artık yapılamaz hale getirmektedir. Bu nedenle kilo verdikten sonra tekrardan geri almamanın en büyük sırlarından biri beslenme alışkanlıklarınızı artık değiştirmiş olmaktır. Kısaca zayıflama süreci değil yaşam boyunca sürdürmelisiniz. Böylece kilo verip ve bir daha almayız bir diğer sırda çok önemli bizde mutlaka bir egzersiz kendi yaşamınıza entegre etmeniz ve onu hayatınız boyunca yapmaktır. Eğer kilo verir ve kilo verirken egzersiz ile kilo verirseniz ve bu egzersizi yaşamızdan çıkarmazsanız formunuzu korur ve her zaman kas miktarını güçlü tuttukça kaslarınızın etrafını yağ bağlamasına izin vermemiş olursunuz. Her zaman sağlıklı ve güzel bir bedene sahip olursunuz.

1 yorum:

  1. write a paper for me http://kfgdrtynhjg.com/

    Awesome content, Thanks!

    YanıtlaSil