15 Ekim 2016 Cumartesi

Allah Cezanızı Versin..:(

Allah Cezanızı Versin..:(


İstanbul Şişli'de yaşanan bir olay, tüylerimizi diken diken etti. Her şeyi becerdik de insan olmayı bir türlü beceremiyoruz...

İstanbul şişlide üç travesti bir köpeğe tecavüz etmeye kalktı:
Verilen iddialara göre olay şu şekilde gelişmekte İstanbul Şişli 'de 19 mayıs Mahallesinde bir evde ikamet etmekte olan 3 travesti ve 25 yaşlarında bir genç kaldıkları evde bir köpeğe tecavüz etmeye kalktılar. Ve civardaki vatandaşlar tarafından fark ediliyorlar .olayın yaşandığı mahalle birden kalabalıklaşıyor . Ve travestilerin yaşadığı eve saldırıyorlar . Taş ve sopalarla saldıran vatandaşlar evin bütün camlarını indiriyorlar.
Olay mahaline çok kısa sürede ulaşan polisler evi korumaya alarak travestileri güvenlik koridorundan alarak karakola götürüyorlar . Tecavüze uğradığı söylenen köpek ise muayene için veterinere götürüldü.
Olayı anlatan mahalleli genç üç travesti onlarla yaşayan genç çocuk kiracı olarak mahallemize taşındı. Taşındıkları sürede bir sürü problemler çıktı mahallede en son olay ise dün gece 23 00 da bağrıma ve çığlık sesleriyle başladı.
Ardından duyduklarımız karşısında şok olduk . Yaşadıkları ev alt katta bulunuyor . Camları açık iken bir köpeğe tecavüz ettiklerini gören bir grup evlerine saldırdılar. Olay büyüdü bütün sokak mahalleye çıktı. Eve taşlarla saldırdılar ve dairenin bütün camlarını aşşağıya indirdiler. Olay yerine polis yağdı resmen polislerde halkın linç etmesinden korktukları için travestileri bir müddet dışarı çıkartmadılar.
Duyumlara göre köpek muayeneye götürüldü. Evde içki şişelerini kanlı peçeteler olduğu gözüküyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder