5 Ekim 2016 Çarşamba

Şehit Ömer Halisdemir'in öldürdüğü darbeci komutan Semih Terzi'nin ailesi şehidin ailesine tazminat davası açmış.

Sen bu vatanın namususun..
Seni,aileni ve davanı namussuzlara çiğnetmeyeceğiz..
Vallahi de billahi de çiğnetmeyeceğiz..
Unutursak kanımız kurusun...!

sehit-omer-halisdemirin-oldurdugu

Şehit Ömer Halisdemir'in öldürdüğü darbeci komutan Semih Terzi'nin ailesi şehidin ailesine tazminat davası açmış,

Şehidimizin babası Hasan Hüseyin Halisdemir darbeci Semih Terzinin ailenin kendilerine 90 bin liralık tazminat davası açtıklarını söyledi.
sehit-omer-halisdemirin-oldurdugu

Darbeci Generalin Ailesi Dava Açtı;
Şehidimizin babası 90 bin liralık oğlum Ömer Halisdemir 'in öldürdüğü kişinin ailesi bize dava açmış. Benimde haberim yoktu televizyondan öğrendim. Türk milleti bunu duysun. Bende Barolar Birliği Başkanıyla telefon aracılığıyla görüştüm. Bizde dava açacağız. Ve alınan tazminatı TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE hibe edeceğiz. Bizi 30 un üzerinde avukat savunacak. Türkiye barolar birliği başkanı Metin Feyzioğlu şehit astsubay başçavuş Ömer Halisdemir 'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ile telefonda görüştüğünü Hüseyin amca ile telefon görüşmesi yaptım . Şehit Ömer Halisdemir'e dava açıldığını belirtti.
Bizlerde barolar birliği bünyesinde Memedim Projesi adı altında 30 un üzerinde avukatla davayı üstleneceğiz. Nedeni ise şehidimiz Ömer Halisdemir hukuk için aykırı bir emri yerine getirdi. Ömer'i vuranlar öldürme suçu işlediler. Henüz dava ile alakalı tebligat gelmedi. Dava açanlara bizde Dava açacağız davayı kazanmamız karşılığında Hasan Hüseyin amcanın isteği üzerine şehit ailelerine vereceğiz. Dedi.
sehit-omer-halisdemirin-oldurdugu-1

Yine söylüyoruz adalet mülkün temelidir. Hasan Hüseyin amcayı tebrik ediyor ve davalarının arkasında Türk halkının da olduğunu söylüyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder