19 Ekim 2016 Çarşamba

Evinizdeki İnatçı Lekelere Karşı Kesin Ve Net Çözümler

Evinizdeki inatçı lekelere karşı kesin ve net çözümler;


Evdeki inat eden lekelere karşı ya siz de inatçı olacaksınız ya da bu kolay ve akıllı çözümler sayesinde evinizi parlatmakla kalmayacak temizlik süresinde yarı yarıya indireceksiniz. Kulağa ve göze hoş geldi değil mi ? Öyleyse evinizdeki inatçı lekelerin kesin çözümleri neymiş bir bakalım buyurun;

Evdeki kullandığınız şahsi diş fırçaları çok önemlidir hijyen açısından içerisindeki mikroplardan kurtulmak için 1 saat kadar sirkede bekletin ve iyice yıkayalım .
Banyoda yine şahsi lif ve keselerinizi eşit şekilde su ve sirke ile hazırlanan karışıma bir saat kadar bekletin ve iyice yıkayıp kurutun.
Evinizdeki eski diş fırçalarınızı değerlendirmek adına ıslatıp karbonata batırın ve fayans aralarındaki kirleri bu şekilde temizleyin. Sonuç mükemmel.. işinizi bitirince sıcak su ile yıkayın.
15 gram sitrik asiti ve bir bardak suyu karıştıralım. Evinizdeki her türlü kokuyu ve yağı çekip sararan fayanslarınızı parlatmak için bu karışımlı su ile yıkayın.
Fayansları temizlemenin bir başka yolu ise sirkedir. Sirkeyi evinizdeki boş bir sprey kutusuna doldurun fayanslara sıkın ve 15 dakika bekleyin yıkadığınız mikrofiber bez ile siliniz.
Evet en büyük sıkıntılardan biriside fırındaki yağlardır. Temizlemek için bir tane limon suyunu sıkınız suyu sıkılmış limonu fırını silin sildikten sonra 15 dakika kadar bekleyin ve ıslak bir bezle silin.
Bir süngeri alın ve fırına sirke sürün ardından kapağını kapatın fırının bir saat bekletim ve ıslak bir bezle silin inanın fırınınız yepyeni görünecek.
Sıcak suya bir miktar karbonat karıştırın sprey kutusuna doldurun. Bu karışımlı suyu fırınınıza sıkın ve yarım saat kadar bekleyin yine ıslak bir bezle temizleyin.
Evinizdeki yataklarınızın kötü kokularından kurtulmak adına üzerine karbonat atın ve yarım saat bekletip makina ile çekin.
Kıyafetinizdeki mürekkep lekesini süt ile temizleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder