21 Ekim 2016 Cuma

Jambonlu Sandviç Yerken Hayatı Karardı.

Jambonlu Sandviç Yerken Hayatı Karardı.


Anneler ve babalar DİKKAT ! Jambonlu sandviç yerken kalp krizi geçirdi..


anneler-babalar

Jambonlu sandviç felç etti...
Üç yaşındaki çocuğun sandviç yerken birden boğazında kaldı ardından annesi telaşe kapılıp çocuğun sırtına vurmaya başladı. Sırtına vururken çocuk annesinin kucağında kalp krizi geçirdi.

anneler-babalar
Dylan Woodley isimli çocuğun bir zamanlar yerinde durmayan hareketli bir çocukken şimdi ise sadece gözlerini kırparak iletişime geçebiliyor.Daily Mail' de yayınlanan habere göre Jambonlu sandviç yiyen çocuk yediği lokmanın boğazına takılması sonucunda nefes alamadı çocuğun annesi ise defalarca çocuğun sırtına vurdu. Fakat çocuk annesinin kucağında kalp krizi geçirdi.

anneler-babalar-1
Olay yerine sağlık görevlilerinin hemen gelmesine rağmen Dylan'ın beynine 45 dakika oksijen gitmedi. Bu sebepten oksijen yetersizliği beyindeki her bölümü ciddi hasarlar verdi. Olayın üzerinden 1 sene geçmesine rağmen küçük çocuğun hala hastanede gözetim altında olduğu ve yoğun terapi tedavisi gördüğü belirtiliyor.
Çocuğa oksijen yetmezliği ve beyinde felç teşhisi koyulduğu ve çocuğun bilincinin açılması doktorları çok fazla şaşırttı . Şu an 4 yaşındaki çocuğun gülebiliyor yatağa bağlı olmasına ve tüp ile beslenmesine rağmen gözleriyle iletişim kurabilmeyi öğrendiği belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder