25 Ekim 2016 Salı

Fuhuştan yakalandı ancak ifadesi polisi bile şok etti..

Fuhuştan yakalandı ancak ifadesi polisi bile şok etti;
Olay Muğla'nın Marmaris ilçesinde polis ekiplerinin 50 odalı bir apart otele düzenlemiş olduğu fuhuş operasyonunda 2 tane Kırgızistan uyruklu kadın olmak üzere tam beş kişiyi gözaltına aldılar.
Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı olan ekipler o bölgeyi oteller bölgesi olarak adlandırdığı Siteler Mevkisinde 50 odalı butik otelde civardaki ihbara göre fuhuş yapıldığı iddiasıyla harekete geçtiler.
fuhustan-yakalandi
Gece saat 02.00sırasında butik otele baskın düzenleyen ekip fuhuş yapıldığı gerekçesi ile Kırgızistan uyruklu 34 N.A 22F.K ile kadınlarla birlikte olan evli 37 yaşındaki B.E ve 44 A.K ve fuhuşa aracı olan 47 yaşında R.Ç gözaltına alındılar.
İfadesi alınan şahıslar turistlik gezi amacıyla Marmaris'e geldiklerini ve erkeklerle kendileri istedikleri için yani gönüllü birlikte olduklarını söylediler . Kadınların sınır dışı olmaları için işlemler başlatıldı.
fuhustan
Yabancı uyruklu kadınlarla birlikte olan şahıslar ise ifadeleri alındıktan sonra 250 lira para cezası kesilerek serbest bırakıldılar. Fuhuşa aracı olan ve kadınları pazarladığını itiraf eden R.Ç işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder