26 Ekim 2016 Çarşamba

Fulya Özdemir'i Öldüren Kişiden Kan Donduran İfade: Pişman değilim

Fulya Özdemir'i Öldüren Kişiden Kan Donduran İfade: Pişman değilim..


Fulya Özdemir 29 yaşında uzun yıllar İsviçre’nin Zürih kentinde yaşamış genç bir kadın. altı dil biliyordu, çok iyi bir işi vardı. Hem Türk hem de İsviçre vatandaşıydı. Fulya'nın tek bir hayali vardı Türkiye ye yerleşip resim ve ağaç süsleme yapmaktı.
fulya3
Geçen yıl bu hayalini gerçekleştirdi Antalya Kaş’ta bir villaya yerleşti hep arzuladığı atölyeyi kurdu ve hayatından çok memnundu. bu arada arkadaşlar edindi.
fulya
Ancak İsviçre’de yaşayan babası Eyvaz Özdemir, en son 15 Ekim’de görüştüğü kızına bir daha ulaşamayınca soluğu Kaş’ta aldı. Baba Özdemir’in kayıp başvurusu üzerine Jandarma ve polisin yaptığı aramalarda bir sonuca ulaşılamadı. Kızının son görüşmelerinde Atilla Makta isimli biriyle arkadaşlığından bahsettiğini söyleyen Eyvaz Özdemir, polisten bu kişinin bulunması için yardım istedi.
fulya-1
Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Fulya’nın kaybolduğu gün Atilla Makta’nın evine gittiğini belirledi. Makta’nın, genç kadın kaybolduktan bir gün sonra çalıştığı otelden ayrıldığı ve ortadan kaybolduğu anlaşıldı.
fulya-2
BATTANİYEYE SARILI BULUNDU
Bunun üzerine arama çalışmaları Makta’nın kaldığı lojmanın çevresinde yoğunlaştı. Dün ise yakınlardaki kayalık alanda genç kadının bıçaklandıktan sonra battaniyeye sarılmış ve üzeri taşla kapatılmış cesedi bulundu. Cinayet zanlısı olarak aranan Atilla Makta ise Kırklareli Lüleburgaz’da yakalandı. Gözaltına alınan ve 22 suçtan sabıkalı olduğu ortaya çıkan Atilla Makta’nın parmak izleri Özdemir’in aracında bulundu.

fulya4
ADLİ Tıp önünde gözyaşları içinde kızının cansız bedenini bekleyen baba Eyvaz Özdemir, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kızım, herkese kalbini açardı. Köpek alırken Atilla M.’yle tanıştığını, ilişkilerinin dostluk olduğunu söylemişti. Türkiye’ye geldiğimde tanıştırdı, ‘Bu adam tekin değil’ dedim, Fulya’nın yanıtı “Herkes suç işleyebilir, hata yapmış da olabilir’ oldu. Ona destek oluyordu.30 bin lira borcu olduğunu söyledi, ödedim. Fulya onun evine gitmiş. Gece kızımın aracını kendi evinin önüne park ediyor. Sonra motosikletle dönüyor. Bu cinayet basit bir sevgili cinayeti değil. Örgütlü bir iş olduğunu düşünüyorum.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder