11 Ekim 2016 Salı

Bu Nasıl Bir Aile?

Bu Nasıl Bir Aile?


Çocuğunu Eve Bırakıp Swinger Partisine Gitti 😡


Adana'da bir şahıs eşine otelde fuhuş yaptırdığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Eşi ifadesinde " ben bu işten hem zevk alıyorum ve ayrıcada para kazanıyorum " dediği söylendi.
Alınan bilgiye göre olay yeri Adana Çukurova İşçesinde Karslılar Mahallesindeydi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne Bağlı olan Ahlak Büro Amirliği sosyal paylaşım sitesi olan Facebook ta Figen Fikret olarak hesap açmış olan gönül G. (30) Ahmet G. (35) çiftlerin buranın aracılığı ile tanıştıkları şahıslarla 500 ile bin beşyüz lira arası değişen meblağlarla swinger ismi verilen eşleri değiştirmeli adı altında fuhuş ihbarı verildi.
bu-nasil-bir-anne

Polis bir süre savcılıktan çıkan izinle bu çifti takip altına aldı. Ardından polis kendisine sosyal medya paylaşım sitesinde arkadaşlık isteğinde bulundu. Ve görüşmelere başlandı. Görüşmenin ardından polis aile ile 500 lira karşılığında fuhuş için anlaşma yapıldı. Otel adresi veren çift otelde beklemeye başladılar. Verilen adrese gelen polis eşine kocasını sordu. Genç kadın ise "eşim size güven duyarsa daha sonraki partilere katılacak, ancak şimdiki partiye katılmayacak " dedi.
bu-nasil-bir-anne
Ardından polis daha önceden seri numaraları alınmış 500 lirayı kadına verdi. Ve hemen ardından kimliklerini çıkartıp kadına polis olduklarını söylediler. Dışarıdada önlemini almış olan polis kadını dışarıda bekleyen kocasını aracının içinde yakaladı. Çift emniyete götürülerek sorguya alındılar.
bu-nasil-bir-anne-1
Gönül G. İlginç ifadesinde şunları söyledi; "Eşimin cinsel ilişki ile alakalı sorunları var erken boşalma problemi yaşıyor . Beni Tatmin edemiyor." İki sene önce sosyal medya hesabımdan İpek ve İlbey adı altında hesap açarak swinger çiftleriyle görüşmeye başladık. Seans başı beşyüz ile bin beşyüz para anlaşmaları yaparak almaya başladık.
Zaten maddi durumumuz pek iyi değildi bende hem para kazanıp hemde zevk alırım diye düşündüm. Ben erkeklerle birlikte olurken kocam beni izlemekten büyük zevk alıyor. Bir süre swinger operasyonları düzenlendiği için ara verdik ." Dediği öğrenildi.
bu-nasil-bir-anne-2
Kadının eşi Ahmet G. İse ifadesinde " bende erken boşalma problemi var bu yüzden eşimle bu kararı aldık.
Sosyal medya sitesinde yeni hesap açarak çiftlerle görüşmeye başladık. Dediği açıklandı.

Bu arada yapılan evdeki araştırmalarda çiftin evinde 4 yaşlarında bir kız çocuğu bulundu. Çoçuğun çiftin kızları olduğu ve fuhuş için dışarıya çıktıklarında kızlarını evde bıraktıkları belirlendi . Ekipler bu durumu Aile ve Sosyal Politikalar Adana İl Müdürlüğüne bildirdi. Kadın ifadesi alındıktan sonra serbest kalırken kocası adliyeye sevk edildi. Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder