20 Ekim 2016 Perşembe

Yayın sırasında baskılara dayanamadı ve Müge Anlı'ya 3,5 yaşındaki Irmağa ilk önce tecavüz ettiğini ardından öldürdüğünü itiraf etti..

Yayın sırasında baskılara dayanamadı ve Müge Anlı'ya 3,5 yaşındaki Irmağa ilk önce tecavüz ettiğini ardından öldürdüğünü itiraf etti..


3,5 yaşındaki Irmak günlerdir aranıyordu. Ancak acı gerçek yayın sırasında Müge Anlı'ya itirafta bulundu.
Manisa Alaşehirde yaşamakta olan 3,5 yaşındaki Irmak 14 ekimde kaybolmuştu. Mahallede herkesin biribirini tanıdığı ve yerleşimi küçük olan köyde küçük kızın uzun süredir ortalıkta olmaması büyük şüphe uyandırmaya başladı. Küçük kızın genetik hastalık taşımasından dolayı babası Bilal Kupa kızının kaçırıldığı ihtimali olduğu üzerinde yoğunlaşmıştı. Küçük Irmak çok uzun süre yürüyemiyor ve belirli mesafe yürüdükten sonra bacak bölgesinde yaralar oluşuyordu.
yayin-sirasinda
İşte bu yüzden kendi isteğiyle mesafesi uzak olan yerlere gidemezdi. Küçük kızın babası Bilal Kupa Müge Anlı ve ekibindeki yardım etmelerini istedi. Ve hemen Alaşehirde araştırmalara başlayan ekip mahalle sakinlerinin hurdacının orada olabileceğini söylediler.
yayin-sirasinda-jpg
Bulunduğu mahallede hurdacının ile ilgilenen Himmet Aktürk Müge Anlıya gelerek küçük kızı en son kendisinin gördüğünü ve evinin önünde oturduğunu söyledi. Son görenin hurdacının olması polis ekiplerini ve eğitimli köpeklerle arama çalışmaları başlatıldı. Bu çalışmalar esnasında köpeklerin ilk önce hurdacı himmetin evi oldu.
Bunun üzerine Himmet Aktürk günlerce yayına geldi. Ancak ırmağı sadece gördüğünü ancak olayla hiç bir ilgisi olmadığını söyledi. Şüphe ve tutarsız konuşmalarından dolayı herşey onun üzerine yoğunlaştı.
Ve daha öncede kendi öz yeğenine cinsel tavizde bulunmuş ve bu suçtan dolayı 1,5 sene hapis yatmıştı . Ve Himmetin çocuklara olan zaafı mahalle tarafından biliniyordu.
yayin-sirasinda-jpg7
Ve yayın sırasında cinayeti itiraf etti. Katil Himmet Aktürk ' tü..
Ve 20 ekimde perşembe günü canlı yayın esnasında iddalar hurdacı Himmet Aktürk üzerine yoğunlaştı. Ancak hala bu suçu kabul etmedi. Baskılara dayanamayan Aktürk Müge anlıya küçük Irmağı kendisinin öldürdüğünü itiraf etti..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder