7 Ekim 2016 Cuma

Ebeveynler Dikkat!

Ebeveynler Dikkat! KADIN profiliyle sanal alemde 11 yaşındaki kızın çıplak fotoğraflarına şantaj yapan sapık..

Olay Sivas'ta geçiyor . Şahsın kadın profiliyle açtığı sosyal medyadaki hesabından 11 yaşındaki küçük kız çocuğuna cinsel mesaj içeren yazılar gönderdi. Kız ise olaydan rahatsız oldu ve durumu ailesine anlattı ve anne hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.
aman-dikkat

Edinmiş olduğumuz bilgilere göre ortaokula giden 11 yaşındaki S.H.E sosyal medyada kendine fake hesap açarak kendini kadın olarak gösterdi. Açtığı hesapla Cansu Ateş adlı bir hesaptan sürekli mesaj almaya başladı. Daha 16 yaşında olduğunu belirten S.H.E 'den kendisine fotoğraflarını atması isteğinde bulundu. Bunun üzerine S.H.E kadın olarak bildiği sahte hesaba sosyal medya üzerinden bir kaç tane fotoğraflarını attı. Kendi adımında Cansu olduğunu söyleyen kişi ise S.H.E 'ye kendisine ait olmayan sahte fotoğraflarını ve telefon numarasını attı. Ve ardından seni rezil ederim diyerekten cep numarasını ve çıplak fotoğraflarını Şoray'la medyada yayınlarım diye tehdit etti. Buluşma teklifinde bulunan kişi 11 yaşındaki kız çocuğuyla cinsel ilişkide bulunmak istediğini söyledi. Almış olduğu tehditlerden korkan ve panik olan S.H.E içindeki korkunç durumu hemen annesine anlattı. Anne F.C sahte hesap açan şahısı whatsapp numarasını alarak hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu.
Ardından daha hesabı aktif olarak kullanılan Cansu Ateş isimli şahış sosyal medya üzerinden çeşitli kız çocuklarına ait resimlerin olduğu görüldü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder