24 Ekim 2016 Pazartesi

Dünyanın En Kısa Kişilik Testi

Dünyanın En Kısa Kişilik Testi


Evet bayan takıntı üyeleri bir resim seçin ve kişilik testinizi öğrenin;

Bana göre dünyanın en kısa süren kişilik testi . Herkesin kişiliği farklıdır biliyorsunuz. Ancak ana temelde yatan özellikleri bir resim sayesinde öğrenmeniz mümkün görselde ki resimlerden bir tanesini size en iyi gelenini seçmeniz yeterli olacaktır. Seçtiğiniz resimin numarasını aklınızda tutun bakalım sizi anlatıyor mu ???

1 numaralı resim ;


Siz gerçekte karşı konulamayan birisiniz. Seksi cesur ve güçlüsünüz. Tutkularla ve yüksek enerjisi olan birisisiniz. Bu enerji ve tutkunuzun içerisinde karanlık bir tarafınız var. Bazılarını keşfetmek ve cezbetmek isterken kendinizi fazlasıyla iyi hissediyorsunuz. Nerede olursanız olun dikkatleri üzerinize çekmeyi başarıyorsunuz. Süper pratik bir zekanız var. Ayrıcada çok çabuk sinirlenen bir yapınız var.

2 numaralı resim


Siz kimseye bağlı olmayan bir kişiliksiniz. Mutlusunuz , hararetli, vede statü meraklısınız. Çevrenizin sizin başarılarınızdan haberleri olmasını seviyorsunuz. Mantıklı birisi olduğunuzdan yaşamı stratejik oyun olarak görebiliyorsunuz. Aslında yalnız bir kişiliğiniz var. Nedeni ise kendinizden başkasına güvenmiyorsunuz. Sürekli soğukkanlısınız. Doğuştan iş ve liderlik insanısınız.

3 numaralı resim;


Siz fazla dürüstsünüz. Ahlak değerleri olan çok çabuk herşeye adapte olabilen birisisiniz . Masumsunuz. Çevreye çok çabuk uyum sağlayan ve dışarıdan bakıldığında utangaç çekimser görünsenizde arkadaşlarınız arasında neşeli konuşkan bir yapıya sahipsiniz. Erdemlisiniz. Ve hayatınızı erdeminize göre yaşıyorsunuz. İnsanlar hakkında çok doğru kararlar veriyorsunuz. İşte bu yüzden çevreniz sizden öneri ve onay almayı seviyorlar.

4 numaralı resim;


Güvenilir birisiniz çevrenizi ve yakınlarınızı çok önemsiyorsunuz. Kibar ve şanslı bir insansınız. İçinizdeki temiz duygular sayesinde insanlara yardımı severek yapıyorsunuz. Çok iyi sırdaşsınız . Uyumlu kişiliğiniz sayesinde çok iyi ara bulucusunuz. İyi bir arkadaş olduğunuz için çevrendekiler seninle arkadaşlık yapmayı seviyorlar.karşındaki insanlara kişiliğin sayesinde iyi hissettiriyorsun.

5 numaralı resim;


Zekisiniz asil , zeki ve ayrıca bilgesiniz. Sürekli zor tatmin olabilen en iyisini yapmaya uğraşan birisisiniz . Bilgi açısınız ve sürekli kitap 📚 okuduğunuz bir gerçek. Çok iyi bir filozof gibi yaşamda büyük resimler peşinden gidiyorsunuz. Kendiniz ve çevreniz için dünyada iç huzurun araması içindesiniz. Çok iyi arkadaşsınız. Ve fedakar birisisiniz.

6 numaralı resim;


Kurnaz ve akıllı bir kişiliğiniz var. Zarif narin içine kapalı ve dahi bir yapıdasınız . En zor bulmacayı çözmeye yatkın bir aklınız var. Aklınız sizin en büyük silahınız. Tartışma anında ve genel olarak yargılamada bir boşluk bırakmakta üzerinize yok. Rahat ve huzur dolu ortam sizin için çok önemli. Kendinizi geliştirmekte tutkulusunuz. Duygularınızla gem vurma konusunda başarılısın. Güçlü birisi olmakta kararlısınız.

7 numaralı resim;


Siz fazlasıyla duygusal bir insansınız. Güvenilirsiniz popüler ve çok iyi gözlemcisiniz. Derinlerde yatan düşünceleriniz hayalleriniz yüzünden çok fazla dalıp gidiyorsunuz. Ne yaparsanız yapın duygularınız yönlendiriyor sizi. Çok özel bir kişiliğiniz var. Etkileyici ve yaratıcılıkta üstünüze yok. Ara sıra o derin kabuktan çıkıp çılgınlıklar yapabiliyorsunuz. Aslında çok şanslı insansınız ki çevreniz bu halinizi çekici buluyor.

8 numaralı resim;


Orijinallik ikinci adınız. Eğlenmeyi seven eğlenceli gezmeyi seven ve gerçekçi insansınız. Ama sorumsuz bir çılgın değilsiniz. Fakat çok özgür bir ruhunuz çar ve bunu her yerde sergiliyorsunuz. Fazla hareketli bir düşünce tarzınız var. Her yeni bir gün size macera . Ancak düşünmeden adım atmıyorsun. Ama çevreni her zaman şaşırta biliyorsun.

9 numaralı resim;


Siz mükemmel neşeli bir insansınız. Hayalci , barışçı ve dinamik bir ruha sahipsiniz. Çok iyi şevkatli bir insansınız . Toplum içindeyken en iyi şeyleri görebiliyorsunuz. Kendiniz sürekli gülüyor çevrenizi de güldüre biliyorsunuz. Aslına bakarsanız utangaç ve o kadarla zekisiniz. Ayrıca çok Çalışkan ve komiksiniz. Fakat bir çok insan sizi anlamakta zorluk çekebiliyor. İnce espri anlayışınızdan dolayı bazen arkadaşlarınız sizi yadırgayabilir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder