18 Ekim 2016 Salı

Banyo dekorasyonu için püf noktalar

Banyo dekorasyonu için püf noktalar


Evet sevgili hanımlar artık banyoda kullanılan klasik dekorasyon önerilerini bir kenara atmaya ne dersiniz? Banyo dekorasyonunda geçmişte oldukça fazla tercih edilen klasik mavi beyaz tonlarından artık uzaklaşmanın zamanı geldi. Artık banyolarımız en az iç mekan kadar şık ve en az diğer mekanlar kadar zevkli olacak.
Modern ve şık en önemlide kullanışlı bir banyo dekorasyonu için size ufak da olsa önerilerde bulunacağım. Banyo dekorasyonunda klasik renklerden kurtulmak bu önerilerimi başında geliyor. Fuşya, sarı, mor hatta kırmızı renkleri banyo zemin ve duvarlarınızda mutlaka kullanarak bu tarz canlı ve iç açıcı renk seçimlerine yer açın. Eğer ille de beyaz bir banyo istiyorum diyorsanız size tavsiyem seçmiş olduğunuz banyo aksesuarlarını, banyo paspaslarını özelliklede banyo havluları seçimlerini canlı modellerden yana kullanın . Banyonuz küçük ise ve kuvvetli bir banyoya sahip iseniz mutlaka küveti yıktırıp küçük mekanlarda fonksiyonel alanlar oluşturacak duşa kabinleri tercih edebilirsiniz. Özellikle köşe duşa kabinler ile banyoda büyük alanlar oluşacaktır. Küçük bir banyo için kullanışlı bir dolap ebetteki en gerekli mobilya seçim nedir. Özellikle de duvara monte edilen bol bölmeli ve işlevsel modeller. Bu tarz banyo dolapları sayesinde banyonuzda geniş alanlar elde edebilecek ve dekoratif bir görünüme sahip olacaksınız. Kısaca muhteşem bir banyo için kullanışlı bir banyo dolabı vazgeçilmezimiz. İç mekan dekorasyonunda mekanı çok daha büyük göstermek için aynalar banyoda kullanılabilecek her alanda değerlendirilmelidir. Hatta imkanınız varsa son yıllarda banyo dekorasyonunda en çok kullanılan duvarın komple ayna modeli ile döşenmesi fikrini bir düşünün derim. Sadece salon dekorasyonunda kullanılan aksesuarlar günümüzde banyo dekorasyonu için de tercih edilmekte. Küçük yer kaplamayan objeler yine yer kaplamayan minik renkli mumluklar banyonuzda mistik bir hava oluşturabilir.
Evet sevgili takipçilerim şık ve ferah bir banyo dekorasyonu için yüklü bütçeler ayırmanıza gerek yok. Doğru tercih edilmiş mekanizmalar ve doğru tercih edilmiş depolama alanları ile muhteşem görünüşte işlevsel bir banyoya sahip olabilirsiniz.

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birine tıklayarak GALERİMİZE gidebilirsiniz…


[gallery columns="6"]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder