25 Ekim 2016 Salı

Kuru İncir Ve Zeytinyağı Mucizesi

Kuru İncir Ve Zeytinyağı Mucizesi


Zeytinyağın da beklenen kuru incirin müthiş bir faydası var. Doğal ve saf zeytinyağını bir gün boyunca bekleyen incirin o kadar faydası var ki .
Öksürüğe ve astım hastaları için zeytinyağı ve kuru incir iksiri..

Astım ve öksürüğü çok olan hastaların doğal ve saf zeytinyağında bekleyen iki tane kuru inciri sabahları öğünlerden önce tüketilmesi öneriliyor. Bu kürün en az 6 ay boyunca devam ettirilmesi gerekiyor.
Ve bu kürü ara vermeden uygulandığı taktirde astım ve öksürük problemi olan hastalar için inanılmaz bir tedavi şekildir. Ve uygulanması tavsiye edilmektedir.

Ve ayrıca öksürük ve astım hastalığı olanlar için değil akciğer hastalığında da önerilen bir kürdür.
Zeytinyağı ve incir mucizesinin ayrı bir faydası ise erkeklerde sperm artıran etkisinin olmasıdır.
Sadece erkelerde değil kadınlarda da doğurganlığı artıran özelliği vardır.

Biliyorsunuz ki incirin faydaları mideyi çalıştırıcı bağırsakları yumuşatması ve sinir sistemini olumlu yönde etkileri bulunuyor.

Ve bunun dışında incir ağacında dallarında bulunan süt sayesinde yüzünüzdeki ve vücuttaki siğillerden kurtulabilirsiniz.

İncir ve zeytinyağı kürü nasıl yapılır ?


Aslına bakarsanız kürün hazırlanışı ve uygulama şekli çok kolay. İlk önce 2 tane inciri bir gün öncesinden hakiki zeytinyağına içine koyalım. Ve bir gün boyunca bekletiyoruz. Ertesi gün incirleri içinden alalım. Ve hemen tüketelim.
Ve tekrar yediğiniz incirlerin yerine yenilerini koyun ve bir gün bekletin . Eğer bu kürden bir fayda görmek istiyorsanız mutlaka 6 ay boyunca düzenli şekilde uygulayınız. Belki bu süre size uzun gelebilir. Ancak kürü hazırlamak kolay olduğu için çok basit şekilde hazırlayabilirsiniz. Sadece en önemli nokta incirleri yağın içinde unutmamanız gerekiyor.

Sağlıkla kalın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder