25 Ekim 2016 Salı

İlyas Salman Gözaltına Alındı

İlyas Salman gözaltına alındı


Ünlü sinema sanatçısı İlyas Salman film çekmek için gittiği Aydın'da verilen tanıtım yemeğinin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Aydın'da çekilecek olan Trendeki Yolcu isimli filmin çekimi için Aydın'a giden İlyas Salman filmde oynayacak sanatçılar ve film yapımcısı Hamit Şahin ile birlikte bir otelde yemek yediler.

ilyas-salman

Zincirlihan otelinde meydanında davette olduğu tanıtım filminin yemeğinin arkasından ünlü sanatçı İlyas salman polisler tarafından bilinmeyen bir nedenden dolayı gözaltına alındı. Efeler Polis merkezine götürülen Salman ardından ekip arabasıyla sağlık kontrolüne götürüldü .
Alkol kullanımının yasak olduğu otelde iddialara göre Salman oteldeki görevlilerle tarafından uyarılırdı. Ancak uyarıları dikkate almayan ve dışarıdan getirilen alkolü tüketmeye başlayan taşkınlık çıkartan sanatçının oteldeki görevlilerin şikayeti üzerine polisler tarafından gözaltına alındığı belirtildi.
İlyas Salmanın oyuncu arkadaşları bu olaya tepki gösterirken ünlü oyuncunun ise ifadesi için polis merkezine götürüldü.
Ardından filmin yönetmeni Hamit Şahin ise yaptığı açıklamada İlyas bey alkolün yasak olduğu bir mekanda alkol aldığı için şikayet edildi. Ve polis merkezine getirildi.

ilyas-salman-jpg1
Emniyet müdürü ile görüşüldü herhangi bir problem yok. Tarafların birbirlerinden şikayetçi oldukları için ifadeleri alınıyor. Doktor raporunun ardından serbest bırakılacak. Ve ayrıca bizim Büyükşehir Belediye Başkanı ile de bir problemimiz yok kendisine hakaret etmedik dedi .

Ünlü oyuncu ifadesinin ve sağlık raporunun alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder