7 Ekim 2016 Cuma

Fala İnanma Falsız da Kalma...☕️☕️☕️

Kahve Fincanın Kapatıldığı Andaki Giriş; " İnan Ben Fal Bakmayı Bilmiyorum ki "

Çoğumuz günün yorgunluğundan kurtulmak için keyif amaçlı kahve kaçamağı yaparız. Vazgeçilmezler arasındadır. Ve en güzel yanlarından birisi kahveyi bitirdikten sonra ne çıkacak diye değil sırf meraktan fincanı ters kapatırız ve büyük bir hevesle bekleriz soğumasını. Her gerekeni kusursuz şekilde yaparız kahveyi telveli içeriz içtikten sonra dibinde bırakırız , ve hazırladığımız Türk kahvemiz kusursuz olsun ki falımızda öyle çıksın. Kısacası şu sözü söyleyebiliriz Türk kahvesini usulünce hazırlar adabına göre tüketiriz.sıraya falımızı maharetli şekilde kapatmaya kalmıştır.
fala-inanma-1

Birde kahve falı İle alakalı olmazsa olmazlarımız vardır. Neler mi ? Kahve fincanını kapattık ya üzerine parmaktaki yüzükler çıkar üzerine koyulur.birde İnan ben bakmayı bilmem ki söylemleri de içinde...
Ancak kahve falı bakılacaksa olmazsa olmaz bazı şeyler mevcuttur. Bunlara kahve bardağını kapadıktan sonra üzerine yüzük koymak da "Aman ben bakmayı bilmem ki!" nidaları da dahil..
fala-inanma-falsizda

Peki kahve falı için neler gereklidir ????

Şimdi sizlere burada gerekli malzeme listesi vermeyeceğim ama tiyoları sizler için fısıldamadan geçemiyeceğim. Fal için çok iyi hazırlanmış Türk kahvesi gerekli .☕️☕️☕️
Kahveyi şekersiz içenler biraz ödün vereceksiniz neden mi ? Telve ile birleşmesi ve bütünlüğü için şeker gerekli.
Şekerli bir kahve telvelerin fincanda dağılmasına neden olacak ve daha iyi bir kahve falı bakılmasına sebep olacaktır. İşte bu yüzden kahvenizin azıcık şekerli olması ve köpük köpüklü pişirilmesi gerekiyor.
fala-inanma2

Kahve fincanı nasıl şekilde ve ne zaman kapatılır???

Kahve ☕️ fincanının kapatılması için içindeki telvenin ne sıcak nede soğuk olması gerekmektedir. Hepimiz bilirizki Türk kahvesi keyifle içilir ve hızlı içilmez .
fala-inanma3
Fakat kahveyi içene kadar içindeki telvenin dibine çekmemesi gerekiyor. Anlayacağınız kahveyi normal bir hızla içip içindeki telvenin şekillere girmesini sağlamak bizim elimizde .
fala-inanma4
Ve kahve ☕️ fincanını alt tabağının üzerine kapatıp kendinize doğru çevirmemiz yeterli .
Birde unutmadan söyleyeyim kahve falının kritik noktalarına kendinize yani içe doğru çevirir iseniz iç haberleri dışa doğru çevirir iseniz dışarının haberleri çıkarmış falda.
fala-inanma5

İnanın bizde falın ve bakanın yalancısıyız.
Birde kahve bahane sohbet şahane ortamlarında bulunmanız dileğimle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder