25 Ekim 2016 Salı

Yine bir kadın öldürüldü

Yine bir kadın öldürüldü;

Gün geçmiyor ki kadın cinayeti haberi almayalım. Bu kez istemediği bir durumdan kurtulmak istedi ama başaramadı.

M. B 'nin evli ve altı tane çocuğunun olduğunu öğrendiği zaman ayrılma kararı aldı ancak bu kararı kadının sonu oldu kızının gözlerinin önünde defalarca bıçaklandığını bildirdi.
Olay teri Karabağlar İesinde 4107 sokakta no 25 'te cumartesi günü meydana geldi. Akşam saatlerinde 19.00 sıralarındaydı. Daha önceden evlilik yapan ve bu evliliğinden boşanan ve bir çocuğu olan ev hanımı Mehtap Özkanlı iddialara göre yaklaşık 6 sene önce M.B ile birliktelik yaşamaya başladılar. Ve çiftin bu beraberliğinden 2012 senesinde bir kız çocuğu meydana geldi. Ve iki çocuk annesi kadın M.B nin evliliği ve 6 çocuk babası olduğunu öğrenince ayrılmak istedi . Diğer çocuğu da ilk eşinde olan Mehtap Özkanlı kızı ile M.B evinden uzaklaştı. Ve 4107 sokaktaki evine yerleşti. Bu arada M.B tehdit etmeye başladı. Bu sebepten mahkemeye başvurdu Özkanlı ve koruma kararı çıkarttı. Ancak ne yaparsa yapsın kadının hayata tutunma savaşında başarılı olmadı .😔
yine-bir-kadin
Evinde olduğu sırada ayrıldığı ve kızının babası tarafımdan bıçak ile kapıya dayandı. Bunun üzerine Özkanlı kaçarak kendini korumaya çalıştı. Yandaki komşusunun evine sığınan talihsiz kadının peşinden giden M.B burada elindeki bıçakla dehşetler saçtı. Annesinin ve babasının arkasından olayın yaşandığı eve giden küçük kız dehşet dolu anlara şahit oldu.
yine-bir-kadin
Gözlerinin önünde annesini defalarca bıçaklayan babasını gören kız şoka girdi. Olayın arkasından kızınıda kucağına alarak kaçan M.B komşusu kızı kaçırmaya kalktığını görünce durdurmak istedi. Kısa süren bir arbededen sonra kızınıda sokakta bırakarak kaçtı .
Olaya şahit olanlar sağlık ekiplerine ve polise haber verdiler. Sağlık görevlileri ağır yaralı olan Mehtap Özkanlıyı hastaneye götürdüler . Yaşanılanlara şahit olan ve şok etkisi yaşayan küçük kıza devlet el koydu. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Özkanlı yaşamını yitirdi.

Olay ile alakalı soruşturma başlatıldı ve polis katil zanlısı M.B il dışına çıkmak istediğini tespit ettiler. Zanlının olduğu adresi belirleyen polis ekipleri aynı gecede M.B yakaladılar. Ve ayrıca zanlının daha öncede çeşitli suçlara karıştığı tespit edildi. Ve bu cinayeti namusu için işlediğini söylediği belirtildi. Hala soruşturmanın sürdüğünde belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder