21 Ekim 2016 Cuma

Bir Sene Boyunca Kaynanasının Çayına İşedi 😱😱😱

Bir Sene Boyunca Kaynanasının Çayına İşedi 😱😱😱

Olay Hindistan 🇮🇳 da 30 yaşındaki Rekha Nagvanshi isimli kadının kendisine kötü şekilde davrandıkları gerekçesiyle kayınvalidesi ve kayınbabasının çaylarına işediğini söyledi. Hindistan 🇮🇳 Madya Pradeş eyaletinde bağlı olan Indore kentinde eşinin anne ve babasından nefret etmesinin yüzünden aynı evde yaşayan kadının gerçekten intikam yolu gerçekten çok ilginç 😱

bir-sene-boyunca-kaynanasinin

Hindustan Times ' ın yapmış olduğu habere göre Rekha Nagvanshi isimli kadın birlikte yaşadığı eşinin annesi ve babasının kendisine kötü davranışları yüzünden eşi Deepak ' tan ayrılma kararı almıştı. Fakat eşi hem annesinin hemde babasının kendisine kötü davranışlarını engelleyebileceğini evde bütün ev işlerine yardım edeceği sözünü verdi. Ve eşini ayrılmaması için ikna etti.
Fakat bundan sonraki zaman kadının umduğu gibi olmadı. Kaynana ve kayınpeder yine aynı şekilde Rekha ' naya kötü davranmaya devam ettiler. Kadında intikamını hiç beklenmedik şekilde almaya karar verdi. Ve bir sene boyunca kayın valide ve kayın babasının çaylarına çişini yaptı. Ancak bu böyle devam etmedi bir gün yine çaylarının içine işediği sırada mutfağa giren kayın valide Suraj tarafından yakalandı. Ve direkt gelinini karakola götürüp tutuklattı. Kayınvali de oğlunun ve gelinin isteklerine rağmen davasından vazgeçmedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder