21 Kasım 2016 Pazartesi

Acılı Babanın Sözleri, Yürekleri Yaktı..

Acılı Babanın Sözleri, Yürekleri Yaktı..


Geçtiğimiz günlerde hazırlamıştık bu yazımızı, kanserli kızının evre evre resimlerini paylaşmıştı. Amacının herkesi kansere karşı bilinçlenmesini sağlamak demişti. Doktorlar çok fazla vakti kalmadı demişti, evet acı son dün yaşandı...
Acılı baba, kızının ölümü ardından yürek burkan bir yazı paylaştı. Okuyanlar aynı acıyı yüreklerinin derinliklerinde hissetti.

"Sabah 7'de kaybettik biricik kızımı. Dün gece sonunda onu kollarımla sarmama izin verdi. Kocaman sarıldık birbirimize. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım. Gözlerini kapayıp, uykuya dalmasını ve gittiği yerden korkmamasını söyledim; bütün yüzünü defalarca öptüm. ..."

Kanserli kızın son arzusu sosyal medyayı salladı;


 

İleri derecede ölümcül kansere yakalanan 4 yaşındaki Jessica yürekleri burkan fotoğrafı sosyal medyada viral kampanya haline geldi. One Direction Harry Styles küçük kızın hayatındaki son arzusunu yerine getirecek.

Küçük kızın babası Andy Whelan' on geçtiğimiz gün pazar paylaşmış olduğu dramatik görüntülü fotoğraf Facebook'ta 10 bin defa paylaşıldı.
kanserli-kizin-son

ONE DIRECTION'IN yıldızının Jessıca ' nın ölmeden önceki son isteği için söz verdi.

Küçük kızın savaşının simgesi haline gelmiş olan o fotoğraf üzerine One Direction yıldızının Harry Styles küçük kızın ailesi ile iletişim kurdu. Ve küçük kızın son dileğini yerine getirme sözünde bulundu. Ve bir videolu mesaj hazırlayacağını söyledi.
Lancashire 'da elektrik teknisyenliği yapmakta olan baba Whelan sosyal paylaşım sayfasında kızının yürekleri burkan fotoğrafını paylaştı. Ardından Çarşamba günü ise Styles'ın sürpriz telefonu ile aile büyük bir sevinç yaşadı.
kanserli-kizin-son

İlerleyen ölümcül kanser hastası olan 4 yaşındaki Jessica'nın yürek burkan sosyal medyada viral oldu. Dünyanın her yerine dağılan siyah ve beyaz fotoğraflarda küçük kızın acı içinde kıvrandığı resimleri çekmesi gerekiyor.
GoFundMe sayfası aracılığı ile Jessica için gerekli olan 20 bin pound'un üzerini geçen bağış toplanması hem aileyi hemde küçük kızı sevince boğdu.

Küçük kızın hastalığı çocukluk çağlarında görülen otonom sinir sistemi tümörü " nöroblastoma " ve ayrıca Jessica tıubbi literatürde terminal dönemde olarak bilinen maalesef ölümcül evrede.
Acılı babanın küçük kızının fotoğraflarını çekerken hayatımda en çok zorlandığım fotoğraftı dedi.
Jessica 13 aydır nöroblastoma hastalığı ile savaş içinde . Doktorları yaşaması için sadece bir kaç haftasının kaldığını söylediler. Ve uygulanan tedaviyi durdurduklarını ve geri kalan günlerini istediği gibi geçirmesini istediklerini söylediler.
İşte bu kanser denilen illetin gerçek ve soğuk yüzü diyen baba bebeğimin küçük kızımın damarları bile cildinden görülüyor . Acılara dayanamıyor. Ve göz yaşları minik yüzünden süzülüyor. Vücudu acılar içinde ve ve çektiği acılar yüzünden okunuyor. Dedi .
kanserli-kizin-son-1
Ben çektiğim fotoğrafta kimseyi üzmeyi amaçlamadım . Diyen baba belkide bu fotoğraf çocuk kanserinin karanlık yüzünü insanlara ulaştırır . Ve bütün herkesi kansere karşı bilinçlenmesini sağlar dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder