27 Kasım 2016 Pazar

VICKS Daha Önce Duyulmayan Faydaları

VICKS Daha Önce Duyulmayan Faydaları...


Eğer 1 yaş altında bebeğiniz varsa, DİKKATLİ KULLANMALISINIZ. Geçtiğimiz günlerde bir bebek ölümü olmuştu hatırlarsanız. 1 yaş üstü çocuklarınız içinde doktorunuzla VICKS kullanımı hakkında konuşup ona göre davranmalısınız.

Bir çoğumuz vıcks 'in çocukluğumuzdan günümüze dayanan bir merhem olduğunu bilir. İçerisinde bulunan kafur ve mentol sürdüğünüz noktalarda ki kılcal damarlarda genişleme sağlar ve toksinleri artırır ve ağrının azalmasına yardımcı olur. Ve ökaliptol , terebentin, mentol sayesinde üst solunum yollarını düzene sokar ve akciğere salgıyı yoğunlaştırır.
VICKS 'İ sadece üst solunum yolu için kullanıyorsanız yanıldınız işte daha başka bilinmeyen faydaları..

Gece uyumadan ayaklarınızın tabanına sürün ve iyice ovalayın ardından çoraplarınızı giyin.
Öksürük tuttuysa sık sık öksürüyorsanız bu sayede kesildiğinizi göreceksiniz . Genelde gece tutar ve bu durumda bizleri fazlasıyla rahatsız eder . Bu şekilde uygulandığında kesildiğini farkedeceksiniz .

Yapılan uzun spor ve yürüyüşler sonrası kas tutulmalarında hamlamalarda Vicks ağrınızı dindirir. Ve rahatlamanızı sağlar. Ağrı olan kaslarınızın üzerine yedirerek sürmeniz yeterli olacaktır.
Ayak tırnaklarınızdaki mantarlarda viks sürünüz iki hafta sürdüğünüz taktirde renginde koyulaşma olacak ve mantarlar sayesinde oluşan mikroplar ölecektir. Ve sağlıklı tırnaklar çıkmaya başlayacaktır.
Düşme sonucu alınan darbelerde morarmalarda ve şişmelerde o bölgeye sürüldüğünde morluk oluşmasını ve şişmesini engeller . Baş ağrılarınızda alnınıza sürülen viks sayesinde basınç azalacak ağrı hafifleyecektir.
Uyumakta problem yaşıyorsanız ılımış suyunuza attığınız viks odaya bırakınız. Odaya sağıldığı buhar rahat uyumanızı sağlayacaktır.

Enfeksiyon kapmayı engeller yara aldığınız bölgeye viks sürerseniz yaranın mikrop kapmasını engellemiş olursunuz.
Evde hayvan besleyenler için tırmalandığınızda o alana sürün viks kokusu o bölgeye gitmesini engelleyecektir .

Evinizde kedi besliyorsanız, kediler tırmalamayı severler. Kedinizin en çok tırmaladığı alana bir parça viks kullanın. Kokusu kedinizin o noktaya gitmesini engelleyecektir.
Kene günümüzün en önemli sorunu ısırıldığınızı farkettiğiniz anda o bölgeye viks sürün güçlü kokusu sayesinde kene kendini bırakacaktır.
Sivrisinekler sizi çok fazlamı ısırıyor açıkta olan bölgelerinize viks sürün artık sizi ısırmayacaklar ve kaşıntınızı alacaktır.
Yaklaşan soğuk havalarda en büyük problem grip kendinizi halsiz ve kötü hissediyorsanız hırıltınız daralmanız öksürüğünüz varsa göğsünüze ve sırtınıza sürünüz ve gazete kağıdı İle üzerini kapatın. Ve üstünüzü giyiniz. Göğüs kısmınıza yumuşatıp öksürüğünüzü kesecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder