21 Kasım 2016 Pazartesi

Acılı Babanın, Yürek Burkan Sözleri

Geçtiğimiz günlerde hazırlamıştık bu yazımızı, kanserli kızının evre evre resimlerini paylaşmıştı bir baba. Amacının herkesi kansere karşı bilinçlenmesini sağlamak demişti. Doktorlar çok fazla vakti kalmadı demişti, evet acı son dün yaşandı…
Acılı baba, kızının ölümü ardından yürek burkan bir yazı paylaştı. Okuyanlar aynı acıyı yüreklerinin derinliklerinde hissetti.
“Sabah 7’de kaybettik biricik kızımı. Dün gece sonunda onu kollarımla sarmama izin verdi. Kocaman sarıldık birbirimize. Onu ne kadar çok sevdiğimi anlattım. Gözlerini kapayıp, uykuya dalmasını ve gittiği yerden korkmamasını söyledim; bütün yüzünü defalarca öptüm. …”  

Kanserli kızın son arzusu sosyal medyayı salladı;


İleri derecede ölümcül kansere yakalanan 4 yaşındaki Jessica yürekleri burkan fotoğrafı sosyal medyada viral kampanya haline geldi. One Direction Harry Styles küçük kızın hayatındaki son arzusunu yerine getirecek.
Küçük kızın babası Andy Whelan’ on geçtiğimiz gün pazar paylaşmış olduğu dramatik görüntülü fotoğraf Facebook’ta 10 bin defa paylaşıldı....DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder