7 Haziran 2016 Salı

Dekorasyonun yenilik sağlayacak 7 püf nokta

Merhaba sevgili hanımlar bugün sizlere özellikle de iç mekan dekorasyonu için 13 püf noktadan bahsedeceğim. Biz bayanlar için evimiz ve elimizdeki görünüm oldukça önemlidir . Evdeki huzur ve güzellik bizleri mutlu etmek için yeterli diye düşünüyorum. Ne dersiniz hanımlar ? Öncelikle şık bir iç mekan için mutlaka bir tarzınız olması gerektiğini söyleyebilirim. Sizler için hazırladım muhteşem görseller ve önereceğim püf noktalar ile iç mekan dekorasyonunuzda harika görünümler elde etmeniz mümkün.

1-Beyazın asaletini mutlaka kullanın.


Evinizde ferah bir alan elde etmek için mutlaka beyaz rengi kullanım sevgili hanımlar. Beyaz'ın mekanda verdiği dinginliği ve huzuru emin olun başka hiçbir renk sağlayamaz. Fakat beyazı kullanın derken tüm mekanı beyaz döşemek fikrine kapılmayın. Beyaz'ın yanında canlı dinamik renklerde kullanarak mekanı hareketlendirmeye asla unutmayın.

Beyazın asaletini mutlaka kullanın.

 

2-Mutlaka size huzur verecek hatıra köşeleri oluşturun.


Eviniz için sizi yansıtan ufak dokunuşlarla harika görseller kazanan mutlaka bir alan olmalı. Örneğin şık bir konsol üzerine aile resimlerden oluşan ve tarzınıza uygun çerçeveler içindeki resimleri tercih edebilirsiniz. Yada sizin zevkinize yansıtan küçük objeler…

hatıra köşesi

 

3- Kalabalıklardan kurtulun


Dekorasyonda belki de en önemli püf nokta fazla kalabalıklardan uzaklaşmaktır sevgili hanımlar. Unutmayın ne kadar az eşya o kadar ferah ve huzurlu mekanlar. Gereksiz ve fazla kalabalık yapan tüm aksesuarlardan biran önce kurtulun. Unutmayın ki istifçilik bir hastalıktır. En kötü ihtimal mekandaki fazlalıkları duvara uygulanan şık raflar üzerine yerleştirebilirsiniz.

düzenli ev

 

4- Balkon ve teraslarınızı yeniden dekore edin.


Küçük bir balkona sahibim ve küçük bir balkona ne yapabilirim ki demeyin. Unutmayın ki mekanın ne kadar küçük olduğu değil her bir metre karenin ne kadar doğru dekore edildi önemlidir. Sevgili hanımlar küçük bir balkonu birkaç dokunuşla ne kadar muhteşem bir dizayna dönüştüğünü sizler için hazırladım görsellerde göreceksiniz.

balkon-teras

5- Özel kumaşları ile harika dizaynlar hazırlayın.


Öncelikle sizlere iç mekanda farklı bir hava yaratmak için az maliyetli ama muhteşem görünüm elde edebileceğiniz harika bir öneride bulunacağım. Kendi zevkinizi yansıtan desen ve renklerdeki kumaşları ufak dokunuşlarla çok amaçlı kullanabilirsiniz. Ben kendi EV dekorasyonunda kendi zevkini yansıtan desenli bir kumaşı hem salon oturma grubunda yastık olarak hem de perdelerde fon olarak kullandım. Emin olun bu sezon bu tarz iç mekanlar oldukça moda.

 

6-Siyah ve beyazın muhteşem uyumunu mutlaka kullanım.


Neredeyse klasik tarz iç mekan dekorasyonu hariç tüm dekorasyon tarzlarında kullanılan siyah ve beyaz renk uyumunu sizlerde evinizin bir bölümünde veya aksesuar gibi küçük objeler de kullanabilirsiniz. Emin olun siyah ve beyazı vermiş olduğu etki nerede kullanırsanız kullanın harika olacaktır.

siyah-beyaz

 

7- Duvarları mutlaka kullanım


Dekore ettiğimiz iç mekan ister salon olsun ister yatak odası ister antre olsun duvarlardaki boş alanları en iyi şekilde doldurarak mekana hareket katın.

duvar ve taplo

 

Evet sevgili takipçilerim sizler için özenli hazırladım iç mekanda yenilik yaratacak püf noktaları inceleyerek evinizde küçük bütçeleriyle harika bir görsellik elde edebilirsiniz. Gerek iç mekan dekorasyonunda gerekse dış mekan dekorasyonunda en son yenilikler de tekrar buluşmak üzere Şimdilik hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder