20 Haziran 2016 Pazartesi

Gözaltı Morlukları İçin Harika Maske Tarifleri

Merhaba sevgili hanımlar; bugün birçok bayanın ortak sorunu olan gözaltı morlukları için çok özel maske tarifleri hazırladım. Gözaltı morlukları kimi zaman genetik olsa da dış faktörlerin gözaltı morluklarına sebep olduğu belirlenmiştir. Örneğin stres, uykusuzluk, yorgunluk ve alkol gözaltı morluklarının nedenleri arasında ilk sıralarda yer alır. Tüm olumsuzlukları hayatımızdan çıkarttıktan sonra gözaltı maskelerini ihtiyacınız azalacaktır. Sizler için hazırladım maske tarifleri evde kolayca uygulayabileceğiniz kadar basit. Şimdi dilerseniz vakit kaybetmeden göz altı maskeleri tariflerimi sizlerle paylaşayım.

Kahve maskesi


İlk tarifim kahve için gereken malzemeler:
2 tatlı kaşığı kahve
2 yumurta ( akı )

Kahve ve iki adet yumurta akı iyice çırpın ve gözaltı bölgesine sürün. Yaklaşık 10 – 12 dakika kadar beklettikten sonra cildinizi yıkayın. Haftada en az iki kere en fazla üç kere uygulayarak gözaltı musluklarını minimum seviyeye indirebilirsiniz.

kahve maskesi

Ballı Kahve Maskesi:


Malzemeler:
1 yumurta ( sadece akı )
Bal ( 1 çay kaşığı)
E vitamini kapsülü ( 1 tane )

Yumurta akı, bal ve vitamin kapsülünü derin kapta karıştırın ve ufak dokunuşlar ile göz altınıza sürün. Beş altı dakika sonra yıkayarak durulayın.

Bal - Kahve Maskesi

 

Limon ve Badem Yağı Maskesi


Malzemeler :
Badem yağı (1 çay kaşığı)
Limon suyu ( yarım çay kaşığı)

Tüm malzemeleri karıştırarak hafif dokunuşlar ile masaj yapın ve uzun süre bekletmeden yıkayın. Unutmayın limonun yakıcı etkisi olduğu için gözaltına uzun süre toplamanız gerekiyor Eğer gözünüze kaçarsa hemen yıkamanızı tavsiye ederim.
limon-badem

Yeşil çay ve papatya maskesi:


Göz altı morluklarına minimuma indirmek için yeşil çay ve papatya çayı demliklerini kullanabilirsiniz. Yeşil çay veya papatya demliklerini gözümün üstünde 10 dakika bekletin. Fakat unutmayın poşetler sıcak değil soğuk olmalı.

yeşil cay

Son olarak dolabınızda bulunan salataları ince ince dilimleyin ve gözümüzün üstüme girmiş olduğunuz salataları koyarak yaklaşık 10 - 15 dakika bekleyin. Aynı uygulamaları patates ile de yapabilirsiniz

Evet sevgili takipçilerim sizler için birbirinden kolay ve evinizdeki bulunan malzemelerden oluşan harika göz altı maskeleri tariflerini Sizler de paylaştım. Fakat şunu belirtmek isterim genetik faktörlere bağlı gözaltı morlukları ancak hafifletilir ama asla ortadan kaybolmaz.Bu maske tarifleri genelde uykusuzluk, stres, yorgunluk ve bunun gibi dış faktörlere bağlı göz altı morlukları için geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder