22 Haziran 2016 Çarşamba

Dudaklar İçin Çok Basit Maske Tarifleri

Dudaklar için çok basit maske tarifleri


Şimdiye kadar sizlere çoğunlukla yüz maskeleri hakkında çok özel yazılar hazırlamıştım. Bugün değişiklik yapalım ve dolgun dudaklar için harika maske tarifleri hazırlayalım dedim. Üstelik sizler için hazırladım dudak maskesi tariflerini uygulamanız oldukça kolay ve basit. Malzemelerin Çoğu da evde bulunan malzemelerden oluşuyor. Hadi bakalım dolgun ve güzel dudaklar için kısa yoldan maske hazırlayalım.
dudak bakım

 

Kuru dudaklar için maske tarifi


Malzemeler:
2 tatlı kaşığı toz şeker
Bal ( bir tatlı kaşığı )
Greyfurt suyu ( 5 damla )
Kuru dudaklar için maske tarifi hazırlanışı :
2 tatlı kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı bal ve 5 veya 6 damla greyfurt suyunu iyice karıştırarak dudaklarınıza sürün. 4 dakika kadar dudaklarınıza peeling yapın ve durulayın.

Dudakları nemlendirecek salatalık bal ve yoğurt maskesi


Yoğurt Ve Salata Maskesi Malzemeler:
Yarım salatalık
2 tatlı kaşığı bal
2 tatlı kaşığı yoğurt
Yoğurt Ve Salata Maskesi Tarifi:
Salatalıkların kabuklarını soyduktan sonra blender da iyice suyunu çıkarın. Bir kabın içine aldığınız salatalıkların içine yoğurt ve bal ekleyerek karıştırın. Tüm karışımı dudaklarınızda sürerek 14 dakika kadar bekleyin. Dudaklarınızın nem ihtiyacını bu maskeyle karşılayabilirsiniz.

Zeytinyağlı dudak maskesi tarifi


Malzemeler:
Zeytinyağı ( 3 damla )
1 yemek kaşığı bal
Zeytinyağlı dudak maskesi tarifi
Zeytinyağı ve balı karıştırarak Diş fırçasını sürün ve dudaklarınızı diş fırçası yardımı ile Masaj yaparak sürün. Fırça uçları sayesinde dudaktaki dolaşım artacaktır.

Domates ve yoğurt maskesi


2 tatlı kaşığı yoğurt
2 tatlı kaşığı bal
Domates ( yarım )
Tarif :
Salatalık maskesinin de olduğu gibi domatesleri de blender da çekiniz. Çekmiş olduğunuz domateslerin üzerine geri kalan malzemeleri bal ve yoğurdu ekleyin. Bu muhteşem dudak maskemi diğer maddeler gibi dudaklarınızın evlendirmek ile kalmaz aynı zamanda kışlıkları da ortadan kaldırır.Tabii ki düzenli bir şekilde uyguladığınız takdirde hanımlar.
Şimdilik dudak maskelerinin sonuna geldik yüzünüze gösterdiğiniz özeni dudaklarınıza da göstermenizi tavsiye ederim hoşçakalın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder