16 Haziran 2016 Perşembe

Harika Geri Dönüşüm Tasarımları

Kutuları ile harika aksesuar tasarımları yapmaya hazır mısınız


Merhaba sevgili takipçilerim bugün sizlerle iç mekanda harika görsellik sağlayacak muhteşem aksesuar tasarımlarını birlikte tasarlayacağız. Son yıllarda geri dönüşüm ve kullanılmayan eşyaların tekrar tasarlanarak kullanır Hale getirebilmesi oldukça Trend. Geçen hafta okuduğum geri döndüler adlı makalen ben o kadar etkilendim ki sizler için geri dönüşüm amaçlı harika aksesuar tasarımları hazırlamaya karar verdim. Bu tarz iç mekan aksesuarları hazırlayarak hem bütçenize katkıda bulunacak hem de iç mekanda kendi emeğiniz olan tasarımları sergileyerek mutlu olacaksın. İster kendinize ister hediyelik olarak yapabileceğiniz geri dönüşüm aksesuarlarını incelemeye hazır mısın? Cevabınız evet ise bakalım size için neler hazırlamıştım.
1.
İlk geri dönüşüm aksesuarınızı konserve kutularından harika duvar amonte aksesuar yapımı Duvara monte aydınlatma tasarımı niçin ton balıkları kutularını tercih ettim. İstediğiniz boyutlarda ve istediğiniz şekilde farklı teneke kutuları tercih edebilirsiniz. Öncelikle ton kutusunu renkli folyolar ile kaplayalım. Daha sonra kutuya ip geçirmek için ufak bir delik açın ve halat ile bağlayın. Son aşamada teneke kapları ile halatları elbise askılığı ile birleştirip duvarınızı asarak küçük mumları yerleştirin. İşte muhteşem duvar aydınlatma tasarımı modelimiz hazır.
2.
İkinci tasarımımız ise çocuklarımız için hazırlayacağımız çok cici kalemlik modelleri. Kalemlik modeli için gereken malzemeler farklı boyutlarda uzun tenekeler, renkli desenli yapışkan bantlar ( yapı marketlerden alabilirsiniz) makas ve isteğe göre süslemek için yapışkanlı renkli taşlar. Kalemlik görselimiz inceleyerek geri dönüşüm tasarımını uygulayabilirsiniz.
3.
Üçüncü geri dönüşüm aksesuar tasarımı çok şık bir vazo modeli. Görseldeki şık vazo modelini ister teneke kutudan ister cam kavanoz şişeden yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan cam kavanoz veya atık teneke, son olarak vazoyu süslemek için halatlar, vida ( renklide olabilir )ve yapıştırıcı.

4. Atık teneke kutularından kaşıklık yapımı
Diğer tasarımlara nispeten bu modelimiz biraz daha uğraş gerektiriyor sevgili hanımlar.
Malzemeler altı adet konserve kabı, görselde ki gibi bir tahta, boya. Şimdi gelelim yapımına, öncelikle tenekelere delik açınız ve hem tahtayı hem tenekeyi aynı renk boyayın. Delik açılan yerden tornavida ile resimde ki gibi vida ile bir birine monte edin. Muhteşem el yapımı kaşıklığınız hazır. İyi günlerde kullanın.

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birine tıklayarak GALERİMİZE gidebilirsiniz…


[gallery columns="6"]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder