8 Ağustos 2016 Pazartesi

Bebek İçin Hazırlanılan, Hoş Geldin Partisi Nasıl Olmalıdır?

Son yıllarda oldukça moda olan baby shower yani bebek için hazırlanan hoşgeldin partisi bugünkü yazımızın konu başlığı sevgili anne adayları…
Anneleri rahatlatmak amaçlı yapılan ve oldukça keyifli bir organizasyon olan baby shower sizde kendiniz yakınlarınız ve sevdikleriniz için planlamak istiyorsanız mutlaka makalemizi okuyun derim. Baby shower yani bebeğe hoşgeldin partisi hazırlamak için elbette ki anne adayları tek başına hazırlama konusunda sorunlar yaşayabilir. Son aylarında olan anne adayları bu parti için mutlaka bir desteğe ihtiyaç duyar. Eğer doğumda az bir zaman kaldı ise bebeğe hoşgeldin partisini çevremizdeki yakın arkadaşlarınızla veya kız kardeşlerinizle çok daha rahat bir şekilde planlayabilirsiniz.
bebek-parti
Şimdi dilerseniz bu muhteşem parti çok daha güzel kılabilmek için yapmanız gerekenleri özetleyelim.
Baby shower partisi için neler yapmanız gerekiyor?
.1-Öncelikle bu partiyi ne zaman düzenlemeniz gerektiğini iyi belirlemelisiniz. Genellikle bebeğe hoşgeldin partisi doğumdan 5 hafta önce düzenlenmektedir. Fakat bazı anneler ve anne adayları bebeğin cinsiyetini doğumdan sonra öğrenmek istedikleri için bu partiyi doğum sonrası da kutlamak isteyebilir. Bebeğe hoşgeldin partisini yakınlarınızın çalışma ihtimalini göze alarak hafta sonu ayarlamanı sizin için oldukça faydalı olabilir.
bebek-parti-

2- Bütçe planlaması bu parti için oldukça önemlidir. Tıpkı düğün ve nişan da olduğu gibi bebeğinizin hoşgeldin partisinde bütçenizi önceden ayarlamanızı tavsiye ederim. İkramdan tutunda davetiyeleri ve süslemelere kadar tüm masrafları önceden hesaplayın böylece son anda hüsrana uğramaktan kurtulursunuz.
3- Bebeğe hoşgeldin partisinde önemli olan bir diğer ayrıntı da mekandır. Evde bu şekilde bir organizasyon yapmamız yorucu olacağından dolayı bu tür partiler dışarıda yapmanızı tavsiye ediyorum. Partiyi az bir davetli ile kutlanacaksanız ve bütçeniz bu partiyi dışarıda yapmaya uygun değilse tercihinize bu duruma göre değiştirmeniz mümkün.
bebek-parti-2
4- Bebeğe Hoşgeldin Partisi'nin düzenleyecek kişi anne değilse ve bu parti anneye de sürpriz olacak ise davetiyeleri hazırlamak parti yapacak kişiye düşüyor. Davetli listesini ister elden kart ile isterseniz e-mail yoluyla düzenleyebilirsiniz.
bebek-parti-3
5- Son yıllarda özel davetlerde ve bu tür organizasyonlarda konsept oldukça önemlidir. Gerek yurtiçindeki gerekse yurtdışındaki bebeğe hoşgeldin partisi yani baby shower için hazırlanan davetleri inceleyerek konseptinize çok daha rahat karar verebilirsiniz.
bebek-parti-1
6- Biz Türk halkı için elbette ki bir organizasyonun en önemli noktası menüdür. Öğle saatlerinde yapacağınız hoş geldin bebek partisinde daha az menü seçenekleri uygulayabilir. Fakat akşam yapacağınız hoşgeldin partisinde daha geniş menüye sahip bir planlama yapmanız gerektiğini asla unutmayın. Akşam menüsünde yemek daveti yerine minik kanepeler meyveler ve küçük kekler ile harika bir sofra dizaynı etmenizde mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder