9 Ağustos 2016 Salı

Kadınlar ne mi ister?

Kadınlar ne mi ister?


Kadınlar ne ister erkekler ne yapar. İşte bir çok erkek için anlaşılması zor olan bu soruya bugün uzman doktorların önerisi ışığında harika bir yazı hazırladım. Evet, beyler bu yazım sizin için mutlaka okuyun ve uygulayın.
kadınlar ne ister
1- Kadınlar anlaşılmak ister.
Klasik bir örnek olan kadınların başım ağrıyor sözünü biraz açalım isterseniz. Akşam eve geldiniz karınız size başım ağrıyor dedi. Erkeğin direkt söylediği söz doktora gidelim, ağrı kesici iç, istiyorsan yat dinlen. Evet, kendince eşi için muhteşem bir öneri sunuyor. Fakat işi başım ağrıyor sözcüğünün altında çok daha fazla şey anlatmak istiyor. Sizin yapmanız gereken şu, gün içinde yaşadığı sıkıntıları sorun. Mesela canım bir şeye mi sıkıldın ? Bir problem mi var ? İşte söylemeniz gereken sözcükler ağrı kesici ve doktor tavsiyesi değil! Kadınların istediği önemsenmek ve onu dinlemeniz.

2. Aşırı ilgi kadınları bıktırır.
İlişkinin başlangıcında göstermiş olduğunuz aşırı ilgi kadınların hoşuna gidebilir. Onu sürekli aramanız, mesaj atmanız nerede olduğunu sormanız onu oldukça onure eder ve mutlu kılar. Fakat bu aşırı ilgi ilerleyen zamanlarda adeta bunaltıcı etkiye neden olabilir. Siz erkekler bazen vur deyince öldüre biliyorsunuz haksız mıyım? Evet, bütün kadınlar ilgi ister; Fakat bu ince ayarı ayarlamak sizin elinizde beyler. Fazla gösterilen ilgi boğucu az gösterilen ilgi ise ona değer vermediğiniz hissine neden olabilir benden söylemesi…

3. Kadınlar Güvenmek İster
İşte bu madde çok önemlidir. Kadınlar için güven duygusu ve kendine güven altında hissetmek belki de kadınların önemsediği en önemli duygudur. Kadınlar bir erkeğe değer veriyorsa bir erkeği seviyorsa o erkeğin her zaman yanında olduğunu en zor anında elini uzatacağını ve ona sonsuz güven duyabileceğiniz hissetmek ister. Kısaca kadınlar güvenebileceği erkekleri sever.

4. Kadınlar Sadakat İster
Kadınlarda en az erkekler kadar sadakate önem verir. Güven ve sadakat duygusu mutlu bir kadının vazgeçilmezidir.

5. Kadınlar özel olduğunu hissetmek ister.
Kadınlar erkeğin hayatında özel bir yerde olduğunu hissetmek ister. Her kadın erkeği için özel bir yere sahip olduğunu istediği için mutlaka onun özel olduğunu hissettirmeye özen gösterin beyler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder