29 Ağustos 2016 Pazartesi

Plastik Şişeden Saksı Yapımı

Plastik şişeden saksı yapımı


Geri dönüşüm projeleri biz kadınları her zaman mutlu etmiş vermiş olduğumuz emeği gururla sergilemişizdir.

Bugünkü yazımız evindeki malzemelerden sürekli bir şeyler üreten uğraşıyı seven hanımlarımız için plastik şişelerin geri dönüşümü evet plastik şişe bir çok şekilde değerlendirebilecek bir malzeme biz bugün şık ve gösterişli saksılar yapacağız
Pet şişeden saksı

Evinizde çiçeklerle uğraşıyor çiçeklere bakmaktan hoşlanıyor iseniz tam size göre bir çalışma hem çok kolay hem çok kullanışlı bir tasarım. Görselde göründüğü gibi çeşitli şekillerde saksılar yapabilir evinizin en güzel köşesinde kullanabilirsiniz. Su şişeleri yada içtiğiniz içeceklerin şişelerinden muhtemelen hepimizin evinde olduğunu biliyoruz. Bahçenizin en güzel köşesi yada balkonunuzda şıklık katmak isterseniz kesinlikle denemelisiniz ve keyifle kullanmalısınız.
İster eski kumaş parçaları yada kullanmadığınız bez parçaları ile yada hasır iplerle düğmelerle taşlarla tamamen zevkinize kalmış ..
Pet şişeden saksı-

Gerekli malzemeler


* Plastik şişeler
* Süslemek için ponpon malzemeler
* Yapıştırıcı
* Kullanılmayan bez parçaları
* Sprey boya
Pet şişeden saksı-1
Yazının başında da söylediğim gibi malzemeleri isteğe göre değiştirebilir hem becerinizi denemiş hemde bu konuda tecrübe edinmiş olursunuz. Görselde de göründüğü gibi kola şişesini istediğiniz boyutta kestikten sonra ister hasır iple sarabilir isterseniz bez parçaları ile kaplayıp yapıştırabilir ister farklı renklerde boyayabilirsiniz . Tamamen sizin zevkinize kalmış bir çalışma zevkli bir çalışma hanımlar .

Kolay gelsin..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder