3 Ağustos 2016 Çarşamba

Bilinçsiz Kaş Alımı, Kaşlarınıza Zarar Veriyor

Kaş be bıyık aldırmanın Zararları nelerdir ?

Gözlerinizde aşırı sulanma ve ağrı oluşumu..
Kaş yapınızın ve göz kapaklarının hassas oluşundan iple alım sırasında gözlerinizde sulanma oluşabilir. Nedeni ise kapakların küçük alanda olması ve tüylerin ince olmasından acı duyabilir ve sulanmasına sebep olabilir. Acıya dayanma kişinin kaş aldırma alışkanlığına göre değişir kaş alınan bölgeye soğuk uygulanması ve krem sürülmesi tavsiye edilir.
Bilinçsiz kaş alımı
Kızarma
İp ile alımlarda göz kapaklarınızda ve dudakların üst kısmında kızarıklıklar olması mümkün bunun nedeni ise sebep olan hasarın onarılması için vücudunuzun gösterdiği savunmadır serinletici bir kremle bu giderilebilir .
İple alım sırasında alınana bölgede şişme
Bilinçsiz kaş alımı-1
Vücuttaki kanın dokudaki onarımı yapması için hassas bölgede şişmelere neden olur şişlikler iple alınan bölgede dahada çoğalabilir. Sebebi ise dudakların daha hassas olmasıdır hatta bu şişlikler bir kaç gün sürebilir.
Bunun sebeplerinden biri de kişinin pigmentasyon hastalığın habercisi olabilir.
Batan kıllar ve tüyler
Derideki batık kılların derininizin altında büyümesi iltihaplanmaya neden olur en büyük nedenleri ise kaşta ki kalın kıllardır kalın kılın çekilmesi derinin tabanına yakın alınmasını durumu tetikler batığın sebebi iple alınan Kaş'larda ve bıyık zararlarında meydana gelebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder