3 Ağustos 2016 Çarşamba

Dekoratif Ayna Modelleri

Dekoratif ayna modelleri


Bugün evimde oldukça fazla tercih ettiğim ve hemen hemen evimin tüm iç mekanlarda tercih ettiğim aksesuar tasarımları ile sizlerle beraberiz sevgili takipçilerin.
Hiç şüphesiz ki iç mekanı olduğundan çok daha şık ve olduğundan çok daha ferah gösterecek en önemli aksesuar aynalardır. Ayna sadece iç mekanı olduğundan şık bir görünüme dönüştürmeye yaramaz aynı zamanda iç mimarlar tarafından mekanı olduğundan çok daha büyük gösterecek en doğru seçim olarak da nitelendirilir. Özellikle küçük ve karanlık evlerde iç mekan dekorasyonunda ayna seçimi oldukça önemlidir.Seçmiş olduğumuz ayna modelini sadece mekanda bir aksesuar olarak düşünmek oldukça büyük bir hata olarak düşünülmekte. Genellikle iç dekorasyon işi ile ilgilenen iç mimarlar aynayı bir aksesuardan çok mekanın ferahlığına yardım edecek bir destek olarak kullanır. Küçük mekanlar duvarda boydan boya ayna dizaynı ve doğru bir aydınlatma ile olduğundan çok daha büyük büyüleyici bir havaya dönüştürüle bilir hanımlar. Günümüzde ayna modelleri denince tercih edilen modellerin elbette ki dekorasyon tarzı ile uyumlu modellerden yana olması gerektiğini bilmem söylememe gerek var mı. Modern bir iç mekan için metal çerçeveli ayna seçimi mekan bütünlüğünü sağlamak için oldukça doğru bir karar olacaktır. Klasik bir iç mekan dekorasyonu için kesinlikle tercihiniz bol işçilikli hatta varak süslemeli dizaynlar olmalı. Minimal tarz iç mekanların sade ve gösterişsiz görünümü bozmamak adına seçmiş olduğumuz aynanın çerçevesi mümkün olduğu kadar sade ve düz bir çerçeve ile dizayn edilmeli. Aksesuar seçimi minimal bir mekanda oldukça az olsa da mekanı ferah göstermek adına mutlaka ayna tercih etmelisiniz. Farklı boyutlarda asimetrik ayna dizaynı modern bir mekan için benim vazgeçilmez tercihim.Aynaları sadece salonda ve banyoda değil özellikle kapı girişlerinde ve mutfakta da kullanmanızı öneririm. İlla pahalı çerçeveli ayna tercih etmenize gerek yok uygun fiyatlarda aynalara kendi emeğiniz ile çerçeve tasarlamak mümkün diyerek sizleri muhteşem ayna modelleri ile baş başa bırakıyorum.

Tüm fotoğraflarımızın büyük halini görebilmek için aşağıdaki fotoğraflardan birine tıklayarak GALERİMİZE gidebilirsiniz…


[gallery columns="6"]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder