13 Ağustos 2016 Cumartesi

Yenikapı Mitingine Gitmeyen Sıla'ya Sanatçılardan Destek

Yenikapı mitingine gitmeyen Sıla'ya sanatçılardan destek


Sanatçı Sıla'nın Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesinde YAPILMASI planlanan konserler ve Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosunda YAPILMASI planlanan konseri iptal oldu. Habere göre İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yaptığı açıklamaya göre Yenikapı mitingine katılmam ve karşıyım demesi gerekçesi ile iptal olmuştur denildi.
Sıla'ya şok-1

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan'ı Melih Gökçeğin Ankara kapısı sana kapandı açıklaması yaptı. Belediye Başkan'ı Gökçeğin atmış olduğu bir Tweet açıklamasında Yenikapı mitinginin bir şovdan ibaret diyen Sıla sana Ankara kapısı kapalı dedi. Ve ekledi artık sana fetoş iş bulur diyen Gökçek Sanatçı Sıla'yı hedef gösterdi .

Ardı sıra sosyal medyada tepkileri üzerine çeken sıla konserlerinin iptal olmasının ardından Sıla'ya ilk desteği sanatçı Aylin Asım'dan geldi Aslı'm yine sosyal medyada yapmış olduğu bir paylaşımda pazar günü mitingde bulunan sanatçılar bu durumu da sessiz kalmazlar umarım. Demokrasi için gitmişsiniz ya o sebepten diyerek paylaşım yaptı.
Sıla'ya şok-2

Ve yine sanat camiasında Kaan Boşnak Çiğdem erken Şenay Lambaoğlu şair Şükrü Erbaş ve yazar Bekir Özgür Aybar Sıla'ya destek verdiklerini açıkladılar.

Kaan Boşnak Birgüne verdiği söyleşide kimsenin işiyle ve itibarı işe oynanılmaması gerektiğini söyledi. Genelde pop camiasında bu şekilde cesur hareketleri pek görmeyiz pek örneği yoktur sanırsam Türkiye'de belki beni temsil ettiğini düşünüyor ve verdiği tepki işe kendisi gibi düşüncede ola. İnsanları temsil ettiği için Sıla'yı tebrik ediyorum yüreğimize su serpttiğini düşünüyorum Dedi.
Sıla'ya şok

Bursalı bir vatandaşım ama Yenikapıdaki mitinge katılmayacağım diyen Sıla'ya bir de Cağrı Dalgalı isimli bir şahıs tarafından Bursa cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Halkı düşmanlık tahriğe aşağılama devletin kurum ve organlarını aşağılama iddasıyla suç duyurusunda bulundu .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder