16 Ağustos 2016 Salı

Göz Renginize Göre Far Seçimi

Göz Renginize Göre Far Seçimi


Merhaba sevgili hanımlar bugün güzellik sırlarımıza bir yenisini ekleyerek göz makyajında uygun far seçimine değineceğiz. Bildiğini üzere doğru bir makyaj ile değişim kaçınılmaz. İster gözleriniz küçük olsun ister göz kapaklarınız düşük doğru makyaj hileleri ile muhteşem bir değişim yaşamanız hiçte zor değil. Bugün ise sizlere göz renginize göre uygun far seçimini özetledim.

Göz Renginize Göre Far Seçimi

Kahverengi Gözler İçin Far Seçimi


Ülkemizde en fazla görülen göz rengi olan kahverengi gözlerin sıradan olduğu fikri oldukça yanlıştır. Doğru bir göz makyajı ve doğru bir far seçimi ile büyülü bakışlar kaçınılmaz. Kahverengi gözler için önerilen far rengi ise parlak gök mavisi, bebe mavisini daha doğal bir görünüm için ise haki, bronz ve bakır tonlarını da tercih edebilirsiniz.

Yeşil Gözler İçin Far Seçimi


Yeşil gözler için önerebileceğim far rengi sıcak lavanta tonları ve pembenin tüm tonları hanımlar. Ayrıca kırmızı tonlar yeşil gözleriniz ile kontrast olacağı için kırmızı far seçimi de yapabilirsiniz. Fakat kırmızın tonu canlı olmamalıdır nedeni ise gözlerde ki yeşil tondan daha canlı bir kırmızı gözlerinizin yeşilini soluk gösterecektir.

Mavi Gözler İçin Far Seçimi


Mavi gözlere sahip takipçilerim için önerim kesinlikle turuncu paletinden ton seçenekleri olacak. Turuncu tonları yanında mercan tonları ve füme rengi de mavi renkli gözler için ideal.

mavi gözler için

Ela Gözler İçin Far Seçimi


En sevdiğim göz rengi olan ela gözler içim kahverengi tonları ideal bir seçim olacaktır.
Kahverengi far seçeneğinin yanında mor ( menekşe moru) gözlerinizin rengini çok daha fazla vurgulamak için tercih edebilirsiniz.

ela gözler için

Mavi – gri gözler için far seçimi


Evet hanımlar sizin için önereceğim far rengi ise kesinlikle askeri yeşil farlardır.

Yeşil-gri gözler için far seçimi


Gümüş tonları ve gül kurusu far seçimleri sayesinde göz renginiz çok daha büyüleyici olacak; fakat iyi bir eyeliner ile belirginleştirmek şart sevgili hanımlar.

Yeşil – mavi gözler için far seçimi


Bu renk gözler için önerim çok yoğun kullanmamak şartı ile gece mavisi far seçimleri ideal renk seçimi olabilir. Gece mavisini siyah ile karıştırarak gece mavisinin yoğunluğunu da azaltmanız mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder